Medisinsk bruk av Loquat treet

January 17

Medisinsk bruk av Loquat treet


Den Loquat treet er et medlem av Rose familien, og er også kjent som den japanske plommetre. Treet har mørkegrønne, blanke blader og små, ovale gul-oransje frukt. Loquat trær er innfødt til Kina og Japan, og det finnes mange varianter. Begge bladene og frukt ha næringsverdi, er det imidlertid den Loquat blad som holder de mest betydningsfulle medisinske egenskaper. En du plukke blader og frukt, holde de i romtemperatur i opptil 10 dager, eller de kan lagres i kjøleskapet i opptil en måned i en glassbeholder. Den Loquat blad kan også kjøpes som en pakke eller som te.

Hoste

Ifølge kinesisk medisin, når energi i kroppen blir stillestående, skaper den varme som, i halsen området, kan føre til klebrig slim som skaper en hoste. Loquat blader er rike på flyktige oljer som farnoquiol, som kan bevege seg slim ut av halsen området.

Kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast er både på grunn av en ubalanse i fordøyelsessystemet. Te med Loquat blad kan brukes til å harmonisere magen syrer. Frukten har også blitt brukt til å redusere oppkast og tørst.

Kreft

Loquat blader er høy i B-vitaminer, spesielt B-17 og antioksydanter, elementer som kan bidra til å behandle og forebygge en rekke krefttyper. Nyere forskning funnet ut at Loquat blad inneholder kjemikalier som kan bremse hudkreft og stoppe kreftceller fra å reprodusere og voksende.

diabetes

Loquats er ofte foreskrevet som en del av en helbredende diett av urter for å behandle diabetes, og er godkjent av den kinesiske regjeringen til å forebygge og behandle diabetes. Diabetes er en lidelse i måten kroppen bruker fordøyd mat til energi. Insulin er den kjemiske kroppen gjør for å flytte glukose skapt av maten du inntar til energi. Personer med diabetes har liten eller ingen insulinproduksjon. Loquat blad produserer to kjemikalier som øker insulinproduksjonen: tormentic syre og polysakkarider.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com