Første års jubileum Gaver til menn

February 5Å finne ut noen gode ideer til første-års jubileum gaver for menn er ikke så vanskelig hvis du tar deg tid til å virkelig tenke på personligheten du kjøper for. Innlemming enten det tradisjonelle materialet for papir eller den moderne klokker, eller begge deler, er et flott sted å starte.

billetter

Overrask din mann med billetter for å se sin favoritt idrettslag eller band. Hvis budsjettet tillater det, inkludere andre papir elementer som for eksempel fly billetter og middagsreservasjoner i en annen by hvor du vil reise for å se sine idoler.

Se

En fin klokke ville passe godt inn med moderne ett-års markeringen av en klokke. For et mer klassisk preg, kan du selv få ham et lommeur med en kjærlighet uttalelse inngravert på baksiden eller innsiden.

magasiner

En av de beste første-års jubileum gaver for menn i papir ville være å prøve og finne en eller to sjeldne eksemplarer av hans favoritt magasin eller tegneserie. For andre, ville en første utgave av en favoritt romanen også fungere.

Klokke

Ta moderne materiale bokstavelig og kjøpe ham et skrivebord, nattbord eller mantelen klokke. Det kan være et arvestykke du har gravert eller en morsom, vimsete stykke med en av hans favoritt barndommen tegneseriefigurer.

kuponger

Hvis penger er stramt, kan en hjemmelaget gave bety like mye for en mann som det gjør en kvinne. Opprette noen romantiske kuponger for frokost på sengen, massasje eller spicier netter er en av de billigste første jubileum gaver for menn.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com