Ett års jubileum Gaver til tenåringer

January 5

Ett års jubileum Gaver til tenåringer


Når vi leter etter en flott jubileum gave til en tenårings jubileum, vurdere å gjøre gave en dato. Middag og en film er en vanlig måte for tenåringer å feire fredag ​​og lørdag, men når et jubileum ruller rundt, er det på tide å begynne å markere milepæler med mer minneverdige stunder sammen. Gaver som bygger relasjoner er de beste ideene for jubileer. Vis din kjære hvor mye du bryr deg ved å forplikte deg til en spesiell hendelse eller en serie av hendelser.

Konsertbilletter

Nesten hver tenåring liker å gå til et show av deres favoritt musiker. Tidsplaner for kommende show er oppført på musikkarena nettsider. De er vanligvis laget måneder i forveien, slik at mye tid for planlegging og billett innkjøp. Det ville være best å kjøpe billetter dagen de går på salg, så mange arenaer selge seg ut raskt. Konsert billetter vanligvis koster mellom £ 13 og £ 65. Ekstra avgifter kan være lagt for billetter kjøpt på nettet.

Fritidssenter Medlemskap

Et medlemskap til en lokal rekreasjonssenter vil gi mottakeren en rekke muligheter til innendørs aktiviteter. Mange rekreasjon sentre har innendørs svømmebasseng, vekt rom, basketballbaner og arkader. Medlemskap kan koste opp til £ 65 per person, men vanligvis varer i seks måneder eller mer.

Cooking Classes

Gjør minner samtidig som et måltid eller godbit. Ta en matlaging klasse på en lokal kjøkken forsyning butikken. Boost forhold til mat, moro og kanskje en fremtidig favoritt aktivitet. Matlagingskurs kan variere fra ca £ 19 til £ 65 avhengig av kurset valgt. Komplett kurs som en fransk middag vil bli dyrere enn en candy gjør klasse.

Ski eller Snowboard Passes

Kjøp dagspass til et skianlegg. Gi din partner billettene og la ham plukke en helg til å bruke billettene. Heiskort koster ca £ 26 hver, leie av utstyr koster ca £ 19 per person.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com