30-årsdagen gaver Ideer for kvinner

December 12

30-årsdagen gaver Ideer for kvinner


Mange kvinner i 30-årene sjonglere hektiske liv, ofte inkludert opptatt arbeidsplaner og en rekke engasjementer med sin familie og venner. Som et resultat, bør en bursdagsgave til en 30-år gammel kvinne som mål å gjøre hennes sosiale og næringslivet mer håndterlig. Din gave kan også hjelpe skjemme bort en kvinne som aldri finner tid til å unne deg litt hvile og avslapning.

En tur til spa

Mange kvinner i 30-årene arbeide utenfor hjemmet, samtidig som vi tar vare på familiene sine. Som et resultat, kan de glemme å ødelegge eller skjemme seg selv bort fra tid til annen. For disse kvinnene, bør du vurdere en tur til en lokal spa. Gi et gavekort eller velg en forhåndsbetalt pakke. Tjenestene som tilbys inkluderer massasje, mineral bad og gjørme wraps. Noen spas selv tilbyr yogaklasser, pilates workshops og på stedet helsekost kafeer, ideelt for fysisk form og helsebevisste personer.

Bartending Kits

Mange kvinner i 30-årene vert sosiale sammenkomster hjemme for både venner og familie. Bar kits med elementer som cocktail shakers, ølseidel, champagne bøtter, og dalbaner og flaskeåpnere kan komme godt med for slike funksjoner. For vindrikkere, bør settet inkluderer elementer som en vin rack, vin glass sjarm og dekorative vin stoppers. En bartending bok kan også hjelpe noen bli en mer kunnskapsrik parti vert og bartender.

Bærbare Lap Tabeller

En bærbar datamaskin runde bord tilbyr en mer komfortabel arbeidserfaring som det tillater folk å bruke sine datamaskiner vekk fra sine skrivebord, som på sin sofa eller seng. Mange bærbare lap tabeller har en pute på bunnen som hviler på fanget. Noen bærbare bærbare arbeidsstasjoner inkluderer korte brett bena slik at mottakeren kan støtte opp bordet til ønsket høyde. Noen rundebord har også en leselampe og konsoller for å skrive kasseroller eller drikke.

Dekorative parfymeflasker og Komprimerer

Kvinner som liker dressing opp for spesielle arrangementer eller velvære seg kan sette pris på en feminin element, som en antikk parfyme flaske på et glass forfengelighet skuffen. Som en ekstra bonus, inkluderer en flaske av deres favoritt parfyme. Mange store varehus selger dekorative leppestift holdere og komprimerer også, med mange med juveler eller Rhinestone gulvbelegg. Du kan også inkludere et utvalg av make-up sammen med din gave. Kvinner i 30-årene kan bruke disse feminine elementer på en dato natt eller en forretningsmiddag.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com