Middle School prosjekter med afrikanske masker

June 6Afrikanske masker er en mystisk og magisk refleksjon av kulturen i Afrika. Skoleprosjekter involverer historie og den spesifikke betydningen av hver stamme maske kan være lærerikt og kreativt. Midt elevene er gamle nok til å ta den bredere gjenstand for afrikanske masker til poenget med demonstrasjonen samt informasjon. Å ha studentene velger stammen vil resultere i deres læring om betydningen av masken og dens betydning for stammens samfunn.

Velg en afrikansk stamme

Det er flere afrikanske stammer som en student kan velge fra for sitt prosjekt. Den første delen av hans prosjekt bør være definere hvilke stamme han kommer til å forske. Stammen han velger bør ha sin egen maske slik at prosjektet kan omfatte en visuell presentasjon av masken selv. Historien om stamme, bør sin kultur og språk som snakkes alle bli inkludert i den skriftlige delen av prosjektet. Studentene skal være i stand til å finne et vell av informasjon om museums nettsteder om afrikanske stammene.

Re-skape den afrikanske Tribal Mask

Som en del av prosjektet skal studenten gjenskape en afrikansk maske som tilhørte stammen hun undersøker. Å gjøre en maske av pappmasjé kan være en del av prosjektet kravet. Hva masken representert, som hadde den på, og når bør defineres av studenten. Beskrivelse av festivalen eller tribal seremonien, blant annet språket, kan regionen representerte, hvilke typer musikkinstrumenter og dansebevegelser legge dimensjon til prosjektet.

African Festival

Som et team prosjekt for ungdomsskole elever, kan de velge en afrikansk Festival å gjenskape. Inkludert i prosjektet krav ville være å gjøre maskene slitt under festivalen, og gjenskape festivalen, inkludert musikk, dans, betydningen av festivalen og dens historie. Hver region holdt sine egne festivaler til bryllup, begravelser og regionale viktige hendelser, som kan finnes i arkivet.

Klasserom Visning av afrikanske masker og deres betydning

Studenter kan reprodusere masker på ulike måter, blant annet tegninger, malerier, leire statuer eller pappmasjé, for å skape et klasserom utstillingen, som de kan invitere de elementære studenter innen sin skolekrets til å delta. Hver skjerm bør omfatte historie, regionen og interessante fakta om masken. Afrikanske instrumenter og musikk kan være en del av utstillingen. Studenter kledd opp i de afrikanske masker, forteller historien levende, ville legge en mystisk dimensjon til utstillingen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com