Hvordan billig lage et sengeteppe

September 22

Hvordan billig lage et sengeteppe


Sengetepper lage et soverom ser ryddig og fint innredet, men noen gardiner er dyrt. Å gjøre en hjemmelaget sengeteppe er enkel, rask og krever ingen kutting eller sy. Hvis en person er virkelig strapped for kontanter, resirkulere gamle ark eller kjøpe ark fra en lokal bruktbutikk. La barna plukke ut ric rac eller trim, og lage sengetepper for moro skyld. Det ferdige sengeteppe passer en queen size seng. Dette prosjektet krever ingen spesielle ferdigheter, og alle som er i stand til å gjøre dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Iron rynkene ut av arket. Legg arket flatt på gulvet med den ferdige siden opp og toppen av arket vender bort fra deg.

2 Mål 4 inches i mot midten av arket fra venstre kant. Sett et merke på arket med en blyant. Mål og merk nedre venstre side av arket på samme måte. Tegn en linje fra den øverste linjen til bunnlinjen med blyant. Gjenta prosedyren på den høyre side av arket, og på tvers av bunnen av arket.

3 Åpne ric rac eller blondekant, og satte den ved ark. Trekke en linje av lim langs blyantstrek på undersiden av arket. Lim ric rac eller blondekant hele veien over linjen, og trykk ned på trim. Gjenta prosedyren på venstre og høyre side av arket.

4 La limet tørke over natten før du bruker sengeteppet. Stoffet limet er fleksibel når det er tørt, så det fungerer godt med elementer som sengetepper.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com