Hvordan holde iskald Uten Cooler

April 22

Hvordan holde iskald Uten Cooler


Finne deg utendørs uten en kjøleboks krever litt oppfinnsomhet for å holde isen kald. Ta lager av elementene du har tilgjengelig, og sette dem til god bruk. Isolasjon, refleksjon og riktig plassering er alle viktige faktorer i å holde isen kald så lenge som mulig.

Bruksanvisning

1 Place Bagasje, cubed is inne i en container som en isolert eller styrofoam cup. Hvis du ikke har noe som dette, vil en bøtte, bolle eller en vanntett beholder fungere. For blokk is, chip av de største store biter som passer i din beholder (e). For å holde maten kald, legg det på toppen av isen.

2 Plasser en kan Koozie, slik som for brus eller øl bokser, på utsiden av en hvilken som helst beholder som det vil passe rundt. Vær kreativ --- hvis koozie vil passe over toppen av en gradert beholder og ikke bunnen, legg den over nakken. Ideen er å isolere så mye av beholderen som mulig.

3 Finn et kjølig sted ute i solen for å plassere beholder (e). Hvis du leir i nærheten av en bekk eller innsjø, vannet er vanligvis det kuleste stedet. Sikre beholder (e) mellom steiner, eller knytte til et anker på land.

4 Sett reflekterende materiale over toppen av beholderen din (e). Dette vil avlede solens stråler hvis kjølig sted blir noe lys over tid. Hvis du har lagt inn container i en bekk, forme folien over toppen; hvis du bruker en solskjerm eller presenning, knytte det på plass eller sikre med en stein.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com