Hvordan Hør en M-Audio Keystation 49E

March 12

Hvordan Hør en M-Audio Keystation 49E


M-Audio Keystation 49E er en 49 nøkkel MIDI-kontroller med modulering og pitch bend hjul, volum glidere, sustain pedal og oktav valgknappene. Tastaturet i seg selv ikke gi noen lyder heller ikke har en lydutgang. Tastaturet fungerer bare som en MIDI-kontroller og kan bare bli hørt når du bruker tastaturet i forbindelse med en arbeidsstasjon for digital lyd eller et virtuelt instrument. Når du har de tastatur og programvare, vil du være å produsere lyder på kort tid.

Bruksanvisning

1 Last ned riktig driver ved å gå til support-delen av M-Audio nettside. Pass på at du laster ned riktig driver som matcher Keystation 49E og operativsystemet. Installer driveren ved å følge instruksjonene på skjermen. Start datamaskinen på nytt.

2 Koble Keystation 49E til datamaskinen via USB-kabel eller via en ekstern lydgrensesnitt MIDI-inngang. Hvis du kobler av MIDI, kjøre en standard MIDI-kabelen fra MIDI Out-porten på din Keystation til MIDI In-porten på grensesnittet. Tastaturet er bussdrevet betydningen en aktiv USB-tilkobling er alt som trengs for å levere strøm til tastaturet.

3 Åpne en digital audio arbeidsstasjon som har muligheten til å spille inn MIDI og virtuelle instrumentspor. Opprett en ny virtuell instrument spor og sette inn noen soundbank. Du skal nå kunne spille og høre notater gjennom programvaren mens du spiller Keystation. Hvis du ikke klarer, dobbelt sjekke lyd programvare preferanse for å sikre at Keystation 49E er en tilgjengelig MIDI-inngang.

4 Lag et ubegrenset antall virtuelle instrumentspor og rekord MIDI informasjon styres av Keystation 49E og spilt gjennom lyd-programvare. Du kan bruke Keystation og lyd programvare for live performance.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com