Gaver til menn i 20-årene

February 18

Gaver til menn i 20-årene


En mann i 20-årene kan være fortsatt gjør det "college ting" eller allerede i arbeidsmarkedet. Han kan være en far eller en bekreftet bachelor, ivrig eller en festløve. Utvalget av holdninger og situasjoner for menn i denne kategorien betyr mange kreative muligheter når du skal kjøpe en gave til konfirmasjonen sin, bursdag eller i løpet av ferien. Uansett hva budsjettet er, hvis du vet at mannen godt, kan du gi ham en gave han vil elske.

Elektronikk

Alle menn elsker gadgets, og menn i 20-årene er noen av de største forbrukerne. Uansett hva budsjettet, kan du gi en pen liten elektronisk gave han vil elske bare ved å vandre gjennom din lokale elektronikkbutikk. En bærbar datamaskin eller spillsystem vil alltid være en hit for en stor prislappen, men du kan fortsatt være en helt med et spill for sitt spillesystem, en ny mobiltelefon eller Bluetooth-headset eller MP3-spiller. Plukk opp et gavekort hvis du er forvirret av valgene, og han kan bruke den for filmer, musikk eller datatilbehør.

Spilleliste

En omtenksom gave av tid som viser frem din kunnskap om din 20-noe musikalske interesser er en spilleliste du satt sammen for sin MP3-spiller eller iPod. Logg inn på iTunes og laste ned sanger som har betydning for din mann eller som bringer tilbake gode minner og skape en "Gift spilleliste." Snike seg MP3-spilleren bort fra ham og laste opp låter. Sett en bue på enheten senere og se ham nyte den nye musikken.

Mote

Selv om menn er vanligvis vanskelig å handle for når det gjelder klær, menn i 20-årene som regel følge dagens trender. Enten det er t-skjorter eller slips, gå til en kvalitet klesbutikk og shoppe rundt. Vintage T-skjorter eller distressed skjorter er stor for den alminnelige 20-åringen, og de som allerede har kommet inn i arbeidsmarkedet vil sette pris på noen stilige bånd eller bukser. Sørg for å få riktig størrelse for din mann.

Adventures

Selv mest ydmyke av 20-åringer har fortsatt en vill side venter på å bli oppdaget, og et eventyr gave kan hente ut tillit i en spirende ung mann. Nesten alt er mulig, avhengig av budsjettet, inkludert en fjellklatrings klasse, ferie surfing, fallskjermhopping eller dykking klasser. For de mindre eventyrlystne vurdere en Rip Stick skateboard, en kunst klasse eller en dag med hvalsafari. Uansett hvor du bor og hva budsjettet, kan du gi et eventyr som kan gi en ny lidenskap for 20-åringen.

billetter

En annen fin måte å gi en minnegave i stedet for en tradisjonell dag er å kjøpe billetter til et show eller en hendelse mannen din vil like. Det være seg konsertbilletter, en auto rase, en boksekamp eller sceneshow, ved å kjenne den 20 år gamle interesser du kan gi ham en dag eller kveld å huske. Begynn å handle tidlig, slik at du kan få de beste plassene for hva arrangementet kan være og sørg for å inkludere deg selv i moroa ved å kjøpe minst to billetter. Pakk opp med et kampanjetilbud flyger for hendelsen og se forventning begynne.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com