Hvordan å kaste en 1940-tallet tema fest

July 14

Hvordan å kaste en 1940-tallet tema fest


1940 var en tid med klassen og utmerkelse. Fra kjole til musikken, til hendelsene rundt om i verden, mye har skjedd i dette tiåret til å gjøre det en ikonisk æra. Det er ingen overraskelse da at temaet for 1940 er en vanlig en med mange parter. Så, neste gang du kaster en komme sammen, trekke ut de gamle 78s og skjær et teppe i din beste Zoot Suit.

Bruksanvisning

1 Spill riktig musikk for å sette stemningen. Den enkleste måten å minne noen av 1940-tallet er med musikk av epoken. Dette var høyden på storband-tiden, og store stifter av det høres ut som Count Basie og His Orchestra og Benny Goodman er lett å finne på CD. Sett sammen en spilleliste over populære sanger fra epoken, og bland i noen mindre kjente låter fra dette tiåret, så vel. Dette vil holde samtalen i gang om musikken, men likevel gi mennesker med gjenkjennelige sanger som de kan danse til. Inkluder noen sakte sanger, også. Perry Como livnærte seg crooning ballader som "Till End of Time", og de gjør en god pause i swing dans handling, eller en stor sjanse til å ta noen og slow dance.

2 oppfordrer gjestene til å kle den delen. I invitasjonen, la folk vite at du skal kle deg som om det var på midten av 1940-tallet, og at alle andre skal bli med også. Føl deg fri til å omfatte enkle forslag for å få folks oppmerksomhet går. Hvis du er en mann, et flott sted å begynne er med en dress. Kjolen var mye mer formelle i '40s, og det var ikke uvanlig å bære en dress både til kontoret og til et cocktailparty etter jobb. Dobbeltspent dress var de mest populære. Trekk ut håret produktet og glatt som håret tilbake, så vel, avskjed den på siden. For kvinner, en blyant kutt skjørt og lange ermer bluse med hæler er perfekt, fremhevet av strømper med søm opp ryggen. Sett håret i en updo og bruke lyse, litt overdrevet sminke.

3 Kast en swing dans konkurranse. La gjestene vet at de trenger å praktisere sine swing dansetrinn, og planlegger en swing dans konkurranse for kvelden. Selv om du ikke invitere en gruppe profesjonelle dansere, setter på en konkurranse hvor gjestene har muligheten til å uttrykke seg på denne måten er moro for alle. Selv sjenerte veggpryden kan ikke hjelpe, men får inn i ånden av tiåret når de hører åpnings barer til "In the Mood". Gi hvert par et tall, og har konkurransen går gjennom flere stadier, har de to siste par utføre en dans av for resten av partiet gjester. Vinnerne kan få en beskjeden premie.

4 Pynt som om det var 1945. Dette kan være så forseggjort eller så subtil som du vil. Den virkelige moroa er i å perfeksjonere detaljene. Gå til en kopi butikk med en lokal avis og lege opp et eksemplar å se ut som en overskrift fra slutten av andre verdenskrig. Overskriftene kan variere, så vel. Finne bilder av stjerner fra epoken og lege opp et par magasiner for å se ut som gamle eksemplarer av "Life" eller "Time" fra 1940-tallet. Gå til en bruktbutikk og lese den husholdningsvarer delen. Ta bilder av stuer og kjøkken fra 1940-tallet med å finne elementer som kan passe. Hvis du finner en lampeskjerm som ser autentisk, får den og sette den på en lampe du allerede eier, bare for natten. Hvis du finner et apparat som ser autentisk, plukke den opp og bruke den, bare til pynt. Husk at det ikke må jobbe. Det er bare for set dressing.

5 Serve cocktailer som gjorde tiåret berømt. Den cocktailer som best definert '40s var Martini og Manhattan. De ble laget litt annerledes enn de er nå, så gjør dem i den autentiske måten. For martini, gjør det med 2 deler gin og en del vermut med 3 oliven, kjølt og anstrengt i et martiniglass. For Manhattan, bruker 2 deler bourbon, en del vermouth og en skvett bitter. Chill og sil over i et martiniglass og server med et kirsebær.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com