Hvordan stoppe Engine Smoke

March 6

Hvordan stoppe Engine Smoke


Gå inn i noen auto butikk, og du vil se en hel hylle dedikert til produkter som garanterer å stoppe motoren røyk. Mens noen vil hjelpe midlertidig, kan du lære hvordan å stoppe motoren røyk ved å vite hva som forårsaker det i første omgang. Mens noen typer røyk du trenger ikke bekymre deg, er andre faresignaler som alvorlig indre skader kan oppstå. Heldigvis kan du stoppe motoren røyk relativt lett, uansett årsak.

Bruksanvisning

1

Koble den negative (svart) batterikabelen.

2

Trekk ut motorpeilepinnen og lukte det. Hvis du har svart røyk kommer skjemaet eksosrør og olje lukter av gass, er drivstoff blanding for rik eller har for mye gass og ikke nok luft i den. Starte bilen og justere tomgang drivstoff-mix skruen på forgasseren til det er ingen svart røyk når du trykker ned på gasspedalen. Hvis bilen er bensininnsprøytning, sette en drivstoff-injektor renere tilsetningsstoff på med gass på din neste fylle opp, som skal rydde opp i problemet.

3 Hvordan stoppe Engine Smoke


Gni fingrene i oljen på peilepinnen. Hvis det er tykk og kremaktig og du har hvit røyk fra eksos, har du frostvæske forurensende olje. Ved hjelp av en socket sett, fjerne boltene til overskriften, skrape av den gamle header pakningen og erstatte hele header pakning med en inkludert i erstatning motor pakning sett. Den vanligste årsaken til frostvæske forurensende olje er svikt i en header pakning.

4

Hvis du ser blå røyk, olje er å få inn dine sylindere. Det kan være flere årsaker til dette, men de fleste involverer en av de mange pakninger eller O-ringer i ventil og sylinder system svikter eller ikke lenger passer skikkelig, noe som er vanlig i eldre biler. Før du begynner jobben med å erstatte alle pakningene i sylinderen området, kan du prøve å drenere all olje fra motoren din og bruke en tyngre vekt olje. Det er nok til å stoppe lekkasjen i mange gamle biler.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com