Wooden Bat Rack Prosjekter

November 10

Wooden Bat Rack Prosjekter


Hold hverdags flaggermus organisert, ren og fri for chipping ved å lage en enkel tre rack som rommer og beskytter dem. Hvis målet ditt er å vise samle flaggermus i et visuelt tiltalende, mer forseggjort rack, mange alternativer er tilgjengelige for den ideen også. Bruk dine egne verktøy hjemme, leie dem fra hjemmet forbedring butikken eller spør i butikken for å kutte tre for deg. Uansett hvordan du velger å gå, kan bruke resirkulerte materialer hjelpe deg å spare penger.

Dekket hyllen

Hvis du har en enkelt flaggermus som du hemmelighet verdsetter mer enn bilen eller hjemme, bygge en dekket hyllen passer dine behov. Begynn dette prosjektet ved å måle lengden av flaggermus deretter legge til 2 føtter til dette tallet. Bredden bør være ca 2 fot bred. Hvis du har en signert bilde av en favorittspiller, signert baseball eller samlekort, gi rom for rom i rommet til venstre for flaggermus å vise disse elementene. Skulle du allerede har den nødvendige tre i verkstedet, hodet ut til garasjen og begynne å kutte bort. Hvis du ikke er så heldig, ta målene til Oppussing butikken, velger du ønsket tre og be dem om å klippe det til riktig størrelse. Ikke glem å plukke opp en pakke med hengsler for døren samt et stykke pleksiglass også kuttet til riktig størrelse.

Flaggermus og mer lagringsplass

Oppbevar alle dine favoritt baseball minner i en generelle plasseringen. Unngå misplacing mindre elementer av like betydelig verdi til din bat samling ved å legge en lavere oppbevaringshylle område for baller, kort og samleren uniform stykker som hatter eller cleats. Dette stativet alternativet står ca 6 fot høy når det er ferdig, så sørg for at du har god plass i det tiltenkte rommet før du bygge den. Skriv ut gratis nedlastbare bilder, rekvisita lister og byggeinstruksjoner online fra en nettside som tømrere Workshop.

Funksjonell Everyday Use

Hvis du bare leter etter et sted å lagre balltre som du regelmessig bruker på feltet, bygge en over-the-dørs hengeren er et egnet alternativ. Før du starter dette prosjektet, sjekk bredden av åpningen mellom toppen av døren din og erke innramming. Hvis ingen plass er naturligvis tydelig, ta en slipemaskin eller ark med slipepapir og sakte chip bort nok tre for å imøtekomme toppen av stativet. En over-the-dørs alternativet er et stativ som vil holde to flaggermus, en knyttet til hver toppstykket. For å lage dette prosjektet, bare kutte dine tre til størrelse og fest to halvsirkel stykker til sentrum av stripe. En halv-sirkel tjener til å sikre håndtaket av flaggermus og den andre spissen. Du må bruke to halv-sirkel klemme slips for å unngå flaggermus banging mot døren når du åpner eller lukker den.

resirkulerte materialer

Hvis du ikke ønsker å bruke masse penger på materialer når laging et balltre rack, slå til lokale sparsommelighet butikker, garasje og eiendom salg eller Goodwill og Frelsesarmeen på jakt etter materialer. Tillat deg selv å tenke utover møbler og stykker du først ser foran deg når du søker gjennom disse butikkene. Husk at du alltid kan ta store deler av tre eller en dør ut av en Kina kabinett eller servering bar og bare bruke et veggpanel som grunnlag for rack. Sving til auto Skrap for glass stykker. Ring fremover før du tar turen til din lokale restverdi verftet, som noen krever at du tar dine egne verktøy for å fjerne deler. For en kul bakgrunn alternativ inne i glassmonter, spør en country club om det har noen gamle kunstig putting green torv som du kan bruke.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com