Hvordan du kjører din egen Murder Mystery Dinner

March 16

Hvordan du kjører din egen Murder Mystery Dinner


Murder Mystery spill er en populær måte å legge til litt moro og spenning til eventuelle middagsselskap. Spillet dreier seg om en "mord" som er begått av en ukjent gjerningsmann. Gjestene tilbringe kvelden spiller en tildelt karakter, men prøver å finne hint om identiteten til morderen. Avhengig av hvilken type spill du velger, kan morderen selv ikke engang klar før mot slutten av kampen at han er den skyldige. Mens spillet krever mer forberedelse enn en vanlig middagsselskap, outlandish kostymer, morsomme figurer og spennende mysterium gjøre en ekstra innsats vel verdt det.

Bruksanvisning

Planlegg og Kjør en Murder Mystery Dinner

1 Velg en dato og tid for middag. Husk at murder mystery middager typisk kjøre mellom to og tre timer, så planlegge deretter.

2 Lag gjestelisten. De fleste spill krever seks til åtte spillere inkludert verten. Vurder om middagen blir bare, eller hvis barn og unge vil også bli invitert voksne. Pass på å velge din murder mystery spillet deretter.

3 Kjøp en mordmysterium middag kit. Disse pakkene er tilgjengelig på nettet, så vel som i butikkene.

4 Les gjennom vertens instruksjonene som følger med den mordmysterium middag kit. Disse instruksjonene forklarer reglene for spillet og vertens rolle og inkluderer korte karakter biografier. De fleste pakkene inkluderer også forslag til middag, dekorasjoner og kostymer.

5 Plan partiets middagsmeny. Du kan planlegge din egen eller følg Visning forslag som er inkludert i noen murder mystery kits. Et annet alternativ er å lage middagen en spleisefest, der hver gjest bringer en rett til å passere.

6 Send ut invitasjoner minst to uker før middag. Du kan lage din egen, kjøpe en ferdig pakke eller bruke invitasjonene som er inkludert i noen murder mystery kits. Inkluder en karakter liste, veibeskrivelse til middag beliggenhet og en RSVP kort med din kontaktinformasjon. Også, ikke glem å tilordne hver gjest en bestemt karakter og oppmuntre gjestene å planlegge en drakt som går sammen med hans eller hennes rolle.

7 Dekorer festlokale, dekke bordet og forberede forretter. Det kan også være nyttig å vertens instruksjonene en gang til før gjestene ankommer.

8 Hils hver gjest ved deres karakter navn og gir navneskilt. Gi gjestene tid til å lese gjennom spillets guidebok og lære mer om sine karakterer før serverer middag.

9 Start spillet ved å følge instruksjonene i vertens guide. Etter all informasjon har blitt avslørt, oppfordrer alle til å diskutere sine teorier om hvem morderen.

10 Slutt mysteriet. Hvis morderen var med på det fra begynnelsen, avslutte spillet ved å spørre morderen å åpenbare seg. Hvis spillet du valgte holder morderens identitet hemmelig, avslutter spillet ved å åpne og lese den løsningen som følger med spillet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com