Illustrator tutorials på Tegne en Face

September 22

Illustrator tutorials på Tegne en Face


Kunstnere har støttet seg på grunnleggende redskaper som blyanter, penner og pensler for å lage mer eller mindre realistiske skildringer av menneskelige ansikter i århundrer. Innføringen av digital programvare i den kreative verden er fortsatt noe nytt. Mens Adobe Illustrator program kan virke begrensende for førstegangsbrukere, med trening kan du lage bilder av mennesker med realisme som langt overgår det tradisjonelle blyant og papir teknikker. Velg et bilde av et ansikt som en referanse som vil hjelpe deg å lage skarpe detaljer om hver funksjon.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Illustrator programmet og navigere musen til øverste venstre hjørne av skjermen. Velg Fil fra menyen og åpne et nytt prosjekt.

2 Velg Ellipse verktøyet på venstre side av skjermen for å skape en grunnleggende retningslinje for ansiktet til din person. Hvis du ønsker å lage en mer tegneserieaktig eller frihånd-stil ansiktsbilde, gjerne bruke den grunnleggende penneverktøyet i stedet. I stedet for en mus, kan du bruke en digital tavle å skissere denne form hvis du har en av disse penn-lignende kontrollerne. Du vil senere kunne manipulere noen linjer du tegner på den digitale lerret, så det er ingen grunn til å bekymre seg for eventuelle feil.

3 Velg Konverter Anchor Point verktøyet fra venstre side av Illustrator menyen for å hjelpe forme ansikts strukturering noen måte du velger. Klikk nær ethvert punkt i ansiktet disposisjon for å aktivere det aktuelle området, dra det stykke av linjen den nødvendige retningen.

4 Bruk Ellipse verktøy for å skape fotballformede øyne for personens ansikt, tar hensyn til vinkelen på hodet i bildet du bruker som referanse guide. Lag en liten sirkel inne i hver av disse ovaler å representere elevene til denne personen. Hold nede Skift-tasten mens du bruker Ellipse verktøy for å lage en perfekt sirkel for hver elev.

5 Velg pennverktøyet, og velg det laveste punktet for bredden av slagene dine på den digitale lerretet. Nøye lage små, litt-bøyde linjene over hvert av øynene som personens øyenbryn. Legg merke til hvordan disse vertikale linjene danner formen av den samlede øyenbryn i bildet du bruker som referanse og skisser tilsvarende. Hold nede Ctrl-knappen på tastaturet mens du tegner hvis du ønsker for noen av linjene for å være helt rett.

6 Tegn en diagonal linje mellom hvert av øynene til å representere broen på denne personens nese, avrunding ut bunnen og legge de sirkulære neseborene på hver side. Bruk Convert Anchor Point verktøy hvis du trenger å glatte ut noen av disse linjer for å matche referansehåndboken mer realistisk.

7 Lag små, horisontale linjer under nesen for å fungere som lepper og munn slik de vises på personens ansikt. Bruk Convert Anchor Point verktøyet for å sørge for at disse linjene er satt som proporsjonalt som mulig.

8 Bruk små, lette linjer for å skape tekstur av personens hår som det faller over ansiktet og på sidene av hodet. Hvis ørene er synlige og håret ikke er for lang, kan du bruke elliptiske verktøy for å lage disse som slanke ovaler i øyenhøyde.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com