Slik gjenoppretter viktorianske Peiser

December 1

Slik gjenoppretter viktorianske Peiser


Viktoriansk støpejern peis er vakker og en fantastisk varm varmekilde. Men å gjenopprette en til sin opprinnelige tilstand kan være vanskelig med mindre du vet hva du gjør og hva du skal se etter. For å unngå permanent skade behandle din peis som et flott stykke kunst som du gjenoppretter. Begynn i en dunkel område først, og begynner med den enkleste av rengjøringsutstyr, jobbe deg opp.

Bruksanvisning

1 Legg aviser eller en presenning og rengjøre innsiden av ovnen først; fjerne tre eller kull og ren overflate skitt med en stålbørste.

2 Rengjør utsiden av ovnen av alt overflaten skitt med en stålbørste.

3 Inspiser de ulike delene av ovnen for skade. Vær sikker på åren har gulvvarme, en annen hevet ildsted direkte under brann og en front, dekorative ildsted.

4 Reparer eventuelle sprekker i fireback med ild sement, ved hjelp av en sparkel. Fest rist til murverk med skruer eller wire looper, om nødvendig.

5 Kontroller surround og ildsted for ødelagte fliser. Bytt ut disse eller reparere dem på plass, hvis det er mulig.

6 Har flue inspisert av en profesjonell feieren å være sikker på at peisen er OK å bruke.

1 Rengjør med den letteste vekten av stålull eller sandpapir i en dunkel område. Gå opp til tyngre vekter, om nødvendig. Rengjør ned til bart metall.

2 Bruk en kommersiell karakter maling stripper anbefales for bruk på smijern hvis malingen ikke kan fjernes med sandpapir. Bruk gummihansker for å beskytte hendene.

3 Skrap malingen med en plast eller tre slikkepott.

4 Rengjør bart metall med en nøytraliser som eddik eller white spirit. La tørke helt.

5 Selv ut finish med svart komfyr maling, polish med rist polsk og forsegle med et ikke-brennbart hårspray eller linolje.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com