Typer av armbånd hekter

June 6

Typer av armbånd hekter


Det finnes mange typer armbånd hekter tilgjengelig i verden av smykker. Noen er bare brukt for deres funksjon, mens andre er laget for å utfylle armbåndet. Det kan være viktig å vurdere hvilken type armbånd lås et smykke inneholder før du kjøper den.

Hook og Eye Clasp

Kroken og øye låsen anbefales for tunge, klumpete armbånd. Det omfatter en krok i den ene enden av armbåndet, og en sløyfe som kalles et "øye" på den andre. For å sikre låsen, blir kroken plasseres gjennom øyet. De bedre fungerende hekter inneholde en krok som er bøyd riktig for å holde den fra å skli ut av øyet. Øyet kan komme i mange former; en vanlig en ligner et åttetall.

hummer låsen

Typer av armbånd hekter


Den hummer låsen er blant de mest populære nedleggelser for armbånd. Det ser ut som en hummer klo, og arbeider med en fjærmekanisme som kan åpnes ved å trykke på spaken. Det sikrer armbåndet ved å koble med en løkke ved den motsatte ende av stykket. Den hummer låsen er kjent for sin styrke, noe som er grunnen til at det er vanlig i alle typer smykker. På grunn av måten de fungerer, kan det være vanskelig for noen mennesker å åpne og lukke dem med én hånd.

magnetisk lås

Magnetiske hekter er en nyere hvorfor å holde armbånd sikker. De er enkle å bruke, og involvere to magnetiske brikker som er festet til hver ende av et armbånd. Magnetiske hekter er ofte billig og ikke holde smykkene godt sammen, noe som kan bety en feilplassert armbånd. Disse er heller ikke anbefalt til bruk hos kvinner som er gravide eller de som har pacemaker, på grunn av den sterke magnetfelt de skaper.

Spring ring lås

Typer av armbånd hekter


En fjær ring lås er lik i funksjon til en hummer låsen. Imidlertid er den form som er forskjellig, da ringen er sirkulær. Nedleggelsen arbeider med en fjærmekanisme og spaken. Trykk ned spaken og sett den andre enden av armbåndet inn i ringen å riktig sikre det. De kan være vanskelig for armbånd brukerne fordi ringen må åpnes med en hånd.

Toggle Spenner

Typer av armbånd hekter


Toggle splittbinders er et populært valg som å lukke et armbånd. De kan lages i mange utførelser og stiler, styrke skjønnhet smykker. Vippe fungerer ved å sette en bar i en ring. Baren skal være lang nok til at den overlapper sirkelen i begge ender. Dersom det er liten overlapping, er det sannsynlig å være usikret.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com