Hvordan lage en frukt headpiece

October 21

Hvordan lage en frukt headpiece


Carmen Miranda underskrift frukt lue fra filmen, The Gang er alle her, er en av de mest populære tilbehør til moderne Conga kostymer. Voksne og barn likt kle seg i ruffled drakt slitasje, og don alle slags varianter av den beryktede turban stil lue. Denne morsomme og levende tilbehøret kan være laget av silke eller satin skjerf og kunstig frukt. Visning som en skål for frukt å sitte i og bygge på, turbanen er bundet av noen enkle vendinger og knuter, og frukten brukes med grunnleggende varmt lim.

Bruksanvisning

Knytte Turban

1 Fold skjerf i to slik at det ser ut som en trekant.

2 Plasser trekant på toppen av hodet, med den rette kanten på baksiden av hodet. De tre punktene i trekanten vil falle mot hver skulder og foran ansiktet ditt.

3 Griper side punktene i trekanten, trekke poengene mot fronten av hodet, knuter endene tett til pannen gang.

4 Pakk poengene tilbake rundt hodet til baksiden av halsen. Knyt endene i en dobbel knute og brette endene under baksiden av turban.

5 Rull foran punkt opp og over én knute og brette enden under knuten.

Legge til frukt

1 Fjern bundet turban fra hodet. Plasser den over en middels stor bolle til å opprettholde sin form.

2 Bruk varmt lim på baksiden og undersiden av en frukt stykke. Buede sidene av turban, holder frukt til bollen-lignende midt i turbanen.

3 Gjenta liming prosessen for hver frukt stykke, fyller sentrum av turban med overlaping frukt. Den turban toppen bør ligne en overfylte fruktfat. La tørke helt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com