Hvordan oppdage sølvbelagt kobber

March 31

Hvordan oppdage sølvbelagt kobber


Når du kjøper sølv elementer som samleobjekter eller antikviteter, vil du sørge for at du får sølv i stedet for sølv-belagt varer. Sterling sølv er 92,5 prosent rent sølv, med 7,5 prosent består av andre metaller. Sølvpletterte gjenstander består av et grunnmetall (ofte kobber, som begge metaller har samme formbarhet) belagt med en forsølving. Det er vanskelig å skille dem fra hverandre, men det er flere metoder du kan benytte for å fortelle hvilke deler er ekte sølv.

Bruksanvisning

Investigate markings to see if there is a reference to "sterling" or "925," either of which would certify that the piece is made from sterling silver. 1 Undersøk markeringer for å se om det er en referanse til "sterling" eller "925", enten som ville bekrefte at stykket er laget av sterling sølv. Det finnes også andre informative markeringer, for eksempel plikt, by eller standard merkene. Sølvsmeder bruker ofte sine egne seler for å identifisere sine stykker. Se Resources for en liste over de vanligste merkene.

Investigate the item for areas where the silver plating may have rubbed off. 2 Undersøke elementet for områder der forsølving kan ha smittet. Hvis det er en antikk, kan du se om kobberbasis viser gjennom på områder som har hatt mye slitasje. Hvis sølvet har en kobber hue, er det sannsynligvis sølvbelagt.

Take the items to a jeweller for a professional appraisal. 3 Ta elementene til en gullsmed for en profesjonell vurdering. Jewellers har syretester som vil vise om sølvet er ekte eller hvis du har kjøpt en forsølvet objekt. Testene er ikke dyrt, men du er nødt til å veie kostnadene mot verdien av elementet i spørsmålet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com