Steder å gifte seg raskt

November 18

Steder å gifte seg raskt


Det spiller ingen rolle hvorfor du velger å gifte seg raskt, så lenge det er det som gjør deg lykkelig. Før vielsen må du fylle ut de riktige papirene for et ekteskap lisens. Du må oppgi fødselsattester, bilde ID og trygdekort når du søker om et ekteskap lisens. Mange land ikke har venteperioder for et ekteskap lisens eller å gifte seg.

Las Vegas

Las Vegas er forbundet med raske bryllup og eloping. Hvis du ønsker en liten, rask seremoni i Las Vegas har mange kapeller tilgjengelig. Ofte ventetiden er rett og slett basert på antall par foran deg. Mange kapeller er åpen hele dagen og natten. Noen kapeller gi deg et ekteskap lisens og vitner, om nødvendig. Nevada ikke krever en blodprøve, og heller ikke har ventetid for ekteskap lisenser. En Nevada ekteskap lisens koster ca £ 22, som i oktober 2010, og er gyldig i ett år.

California

Hvis du er interessert i en rask bryllup i solen, tilbyr Californias kyst mange offentlige og private strender for bryllup. Et ekteskap lisens koster £ 32 til £ 52, som i oktober 2010, med ingen venteperioder eller blodprøver som kreves. Men i motsetning til Nevada, er bare gyldig i 90 dager lisensen.

Hawaii

Hvis du ønsker å kombinere din bryllupsreise og seremoni på ett sted, kan en destinasjon bryllup være en tidsbesparende alternativ. Hvis du trenger å gifte seg raskt og har ikke mye tid for en bryllupsreise, å kombinere de to hendelsene kan tillate deg å holde noen av de tradisjonelle elementene i bryllupet. En Hawaii ekteskap lisens koster ca £ 32, som i oktober 2010. Hawaii har ingen venter perioder heller ikke krever blodprøver. Et ekteskap lisens i Hawaii er gyldig i 30 dager.

North Carolina

Hvis du vil ha en enkel fredsseremonien, har flere stater ikke har ventetider, for eksempel North Carolina. North Carolina også krever blodprøver. En North Carolina ekteskap lisens er gyldig i 60 dager, fra og med oktober 2010. Hvis du er interessert i å ha en fredsseremonien, må du gjøre en avtale med ham. Ta med egne vitner, og finne ut hva IDer du trenger å ha med deg.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com