Hvordan erstatte en Keramisk Ventil kassett i en tappekran

December 16

Hvordan erstatte en Keramisk Ventil kassett i en tappekran


En keramisk ventilplatekassett kranen har vanligvis enkelt håndtak drift. Keramiske ventil plate patroner nyte en lang levetid med problemfri drift fordi utformingen minimerer friksjon og dermed slitasje reduseres. De tre gummipakninger som styrer volumet av vannet og bland varmt og kaldt vann vil bli slitt etter hvert som de blir eldre og vann korrosjon vil bygge opp over tid. De fleste reparasjoner har å gjøre med å erstatte gummipakninger og renser ut innløp / utløp porter. Av og til vil det være nødvendig å erstatte den keramiske ventilplatekassetten i kranen.

Bruksanvisning

1 Flytt tuten til siden, løft opp håndtaket og fjerne justeringsskruen med en sekskantnøkkel.

2 Løft av metallhetten under håndtaket som dekker skiveelement.

3 Fjern de to skruene i toppen av platen forsamlingen som fester den til kranen kroppen, og løft den ut. Noen modeller har en mutter som er fjernet ved å skru den mot klokken og løfte ut platen forsamlingen.

4 Ta det eksisterende plateenheten til jernvarehandel, og kjøpe nøyaktig samme type.

5 Skrap korrosjon ut av innløp / utløpsportene i kroppen av kranen med en liten skrutrekker.

6. Påfør rørlegger er fett til de tre nye gummipakninger, og bruke dem til å erstatte de gamle.

7 Match opp de tre hullene i bunnen av den nye platen enheten med innløp / utløp hull i kroppen av kranen, og fest den med de to skruene.

8 Monter kranen ved å plassere metalldekselet over disk montering, håndtaket over metalldekselet og feste den med sekskantskruen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com