Ideer om hvordan å lage en billig Cheerleader gave

March 13

Ideer om hvordan å lage en billig Cheerleader gave


Du er stolt av cheerleader i livet ditt og du ønsker å gi henne en spesiell gave. Når budsjettet er stramt, gjør det selv. Finn ut maskot og farger av teamet jenta hurra for, og deretter lage nyttige tilpassede gaver. Hun vil sette pris på det faktum at du tok deg tid til å gjøre gaven for henne, og at det kom fra hjertet.

tote Bag

Cheerleaders har nok av ting de trenger å bære, så en tilpasset tote bag gjør en flott gave. Kjøp en solid farge tote eller Duffel bag og deretter dekorere den. Bruke datamaskinen til å lage design som blant annet kunst av teamet maskot og sports dine cheerleader røtter for. For eksempel bruke en tegneserie cougar og fotballer for en jente som hurra for Cougar fotballag. Skriv ut design på elastisk stoff overføringer. Bruk blekk farger som samsvarer med lagets farger, for eksempel blå og gull. Stryke overføringene bort på tote bag for en søt tilpasset cheer tote.

T-skjorte

En cheerleader kan ikke ha nok klær med lagets navn på dem, spesielt T-skjorter hun bærer på trening. Kjøp en ensfarget t-skjorte i cheerleader størrelse. Skriv ut en tilpasset design ved hjelp av datamaskinen og jern-på stoff overføringer. Lag en design for forsiden og deretter lage et design med cheerleader navn bare for baksiden av skjorten. Stryke overføringene på skjorten.

Fotoramme

Din cheerleader har uten tvil mange bilder av hurrarop troppen i aksjon. Lag en tilpasset glassless ramme slik at hun kan vise dem frem. Skjær ut et stykke papp i form av en ramme. Hot lim bomull batting på toppen. Pakk bredt grosgrain bånd rundt rammen og fest den med varmt lim. Bruk bånd i team farger. Hot lim et stykke papp på baksiden av rammen på alle, men den ene siden, slik at cheerleader kan skli i et bilde. Varmt lim en 4- til 6-tommers sløyfe bånd på baksiden for å bruke som en kleshenger.

andre ideer

Hvis du har din stryke på stoff overføring utforming plukket ut, skrive den ut og stryke det på andre gaver, for eksempel en billig kaste pute eller en fleece teppe. Skriv ut en liten versjon av designen og stryke det på mansjetten av en hvit putevar eller bunnen av par joggebukse.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com