Murder Mystery Party Games for Kids 12 & Older

August 16

Murder Mystery Party Games for Kids 12 & Older


Velge et tema for et parti gjør organisere dekorasjoner, menyer og spill enklere. En mordgåte tema er ideelt for tweens og tenåringer, siden det gir dem mulighet til å utvikle sine resonnement ferdigheter samtidig ha en god tid. Gjør premien for å vinne hver kamp en ekstra holdepunkt for å høyne den morsomme.

Mystery Gift

Mysteriet gave spillet er ikke bare moro, det er en enkel måte å presentere ledetråder til mysteriet. Vikle en liten tilstede i et lag av farget vev. Skriv ned en ledetråd til mysteriet, dumme handlinger og spesielle instrukser på egne notatkort. Ett kort kan si "pass denne gave til en annen person i spillet" eller en annen kan si "bjeffe som en hund." Legg ut et annet ark med farget vev og sette en av notatkort i sentrum. Vikle dette vevet rundt tilstede. Hold innpakning fordelt i ulike vev, hver og en med et eget notat kort, og pass på at du har minst ett lag av innpakning for hver spiller. Sett alle gjestene i en sirkel og har dem passere i dag, en etter en. De kan velge å åpne i dag, eller gi det til en annen spiller. Hvis de åpner den, må de utføre handlingen angitt på notatkort. Hvis de får ledetråd til mysteriet, kan de holde det for seg selv. Spillet fortsetter å gå før alle lagene er pakket ut. Den siste spilleren får beholde den lille stede.

En skattejakt er en god måte å tvinge gjestene til å samhandle, og lære mer om hverandres antatt identiteter. Del alle inn i to lag, og dele ut den første gåte som skal løses. Gjør gåtene tøff nok til at folk må jobbe sammen for å løse dem. Det første laget til å fullføre skattejakt vil vinne premien som bør være en viktig ledetråd til mysteriet. For eksempel kan det være et notat fra "offeret", beskriver sin morder.

Circle of Innledning

Som gjester kommer inn, gi dem et stykke papir med deres navn, yrke og annen viktig informasjon om sine mordgåte tegn. Når alle har kommet, har alle gjester samles i en sirkel. En av gangen, hver gjest gir henne navn før alle har introdusert seg selv ved navnet som er tildelt dem i mordmysterie spillet. Denne sirkelen spillet kan være et effektivt verktøy for å undervise gjester hver spillers antatte navn. En gjest er valgt å flytte til sentrum av sirkelen. Bursdag jente roper "navnet" på en av murder mystery gjester. Personen i midten prøver å røre den personen før han kan kalle ut navnet på en annen spiller. Hvis personen i sentrum berører gjest først, går hun i midten. Hvis han roper navnet på en annen spiller først, går den spilleren i sirkelen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com