Hvordan Vask ansiktet med olivenolje

June 23

Hvordan Vask ansiktet med olivenolje


Olivenolje er en naturlig fuktighetskrem som har blitt brukt til å ernære huden i tusenvis av år. Det du kanskje ikke vet er at det er også en naturlig rengjøringsmiddel. Vaske ansiktet med olivenolje fukter ikke bare huden, men også tømmer ut rusk fra porene. Det er ingen grunn til å kaste bort penger på butikk-kjøpte rensemidler; bare gå til din pantry for et naturlig rengjøringsmiddel som er billig og effektiv.

Bruksanvisning

1 Bland oliven og caster oljer i henhold til din hudtype. For normal hud, bruk en del lakserolje og en del olivenolje. For tørr hud, bruk tre deler olivenolje til en del lakserolje. For fet hud, kan du bruke en del olivenolje til tre deler lakserolje. Oppbevar oljeblandingen i en glassflaske med en helletut for enkel påføring.

2 Hell en kvart stor dråpe olje blandingen i håndflaten. Gni hendene sammen for å varme oljen.

3 massere forsiktig oljen inn i ansiktet ditt i en sirkelbevegelse. Oljen vil fjerne sminke og rense ut pore rusk.

4 Fukt vaskeklut med varmt (ikke skålding) vann. Legg kluten over hele ansiktet og vent i ett minutt. Varmen vil hjelpe porene åpne opp og fjerne smuss.

5 Skyll vaskeklut og vri den ut. Deretter bruker den til å forsiktig tørke av olje fra ansiktet. Det er ikke nødvendig å skrubbe.

6 Gjenta prosessen nattlig før sengetid for sunn, fuktig hud.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com