Gaver til homofile menn i New York

June 21

Gaver til homofile menn i New York


Velge den perfekte gave til din male venn betyr ikke blomster, tank topper og Broadway show billetter (selv om de kanskje liker det). Tenk om personen og hans interesser og finne en gave som passer dem. Vurdere sitt yrke og hobbyer i å velge den rette gaven. Sommeren 2011 begynte New York state slik at homofile og lesbiske å gifte seg med sine partnere, et tiltak hyllet av tusenvis av homofile menn i New York City. Enten du kjøper en gave til en bursdag, jubileum eller for å feire bryllupet, her er noen forslag på å kjøpe så stor gave til en homofil mann i New York.

Gay Paraphernalia

Gaver til homofile menn i New York


For det ut homofil mann eller par vurdere å kjøpe noen homofile brukerutstyr. Dette inkluderer alt med regnbueflagget på den eller doble menns symboler. En annen populær symbolet er lambda symbol som har blitt brukt i fire tiår som et symbol på kampen for juridiske rettigheter for homofile og lesbiske. I mange homofile butikker kan du finne disse gravert inn klokker eller briller, trykt på T-skjorter og andre klær, eller som knapper, magneter og flagg.

New York Gay menn Kor

Gaver til homofile menn i New York


New York City Gay Koret er en alt-hann, alle-homofil gruppe sangere som har opptrådt i over tretti år. Den NYCGMC har to store arrangementer hvert år. For sommeren bryllup, vurdere billetter til den årlige Sea Tea fordel. Seil ombord på Queen of Hearts for en to og en halv time cruise rundt New York Harbor. Billetter inkluderer buffet middag, underholdning og en DJ. For vinterfødselsdager eller en pre-julegave, kjøpe en billett til NYCGMC er Holiday Spectacular.

Chokerz 4 Menn

Gaver til homofile menn i New York


ChoKerZ fire menn spesialiserer seg på høy kvalitet smykker som vil appellere til den moderne, homofil mann i New York City. Som bedrifter begynte å tillate mer casual klær, og slipset ble mindre nødvendig til kontoret, grunnleggerne av selskapet innså at menn kan fortsatt ønsker å ha en pryd. De gir nå kjeder av ulike typer og stiler, inkludert lariats, chokers, vanlig kjede og anheng halskjeder, samt fotlenker og armbånd.

Restaurant Gift Token

Det finnes mange ulike restauranter i New York City. Finn ut hvilken type mat din venn eller familiemedlem liker og velge en restaurant som passer ditt budsjett. Dette gjør en flott gave til den nylig gift homofile par. Online reisebyråer som Fun Maps kan du filtrere restauranter med "gay eies / drives", "gay scene" og "homovennlige".

Gay and Lesbian Anti-Defamation League

The Gay and Lesbian Anti-Defamation League ble dannet i New York City i 1985 for å presse New York Post til å endre sin sensasjonalistiske journalistikk om AIDS krisen. Innen to år hadde de oppfordret New York Times til å endre måten de dekket homofile problemer. De fortsetter å følge media nøye fungerer som "historieforteller, vaktbikkje og pådriver" og "holde media ansvarlig for ordene og bildene de presenterer." Hvis du leter etter en gave til en homofil mann bekymret medierettigheter du kan gjøre en donasjon til GLAAD eller kjøpe ham noen GLAAD swag. Deres nettbutikk selger et utvalg av klær med forskjellige logoer; det er enda skjorter til hunder.

GMHC

Gaver til homofile menn i New York


Gay Health Crisis dannet i 1981 som svar på utbruddet av det som er kjent nå som HIV / AIDS. Deres oppgave i dag er den samme som den var da: "GMHC kjemper for å avslutte AIDS-epidemien og uplift livene til alle berørte." Et betydelig antall menn i New York i en alder av 30 har mistet mange venner til aidsepidemien. En donasjon til GMHC er en gave som bidrar til å beskytte fremtidige generasjoner og gir tjenester til de berørte og smittet av HIV og AIDS.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com