Hvordan bli kvitt baktalere

November 20

Hvordan bli kvitt baktalere


Den mest effektive måten å bli kvitt baktalere - mennesker som sprer ondsinnet sladder om andre når de ikke er til stede for å forsvare seg - er å avslutte forholdet ved brått å kutte av all kommunikasjon med dem. Dette er imidlertid ikke alltid praktisk i arbeids- og familiesituasjon som kan kreve litt mer skjønn.

Bruksanvisning

1 Konfrontere baktaler. Dette kan være nødvendig hvis baktaler har vært din beste venn siden barneskolen, og du føler deg såret og sveket - fortelle din tidligere venn hvordan du føler og hvorfor du er slutt på forholdet vil hjelpe deg til å løse dine følelser og gå videre.

2 fase ut kontakten gradvis. Personer som deltar i ondsinnet sladder om andre ofte gjør det fordi de er misunnelige eller usikker. Dersom man ut fra din personlige opplevelse av baktaler, bestemmer du at en konfrontasjon vil bare forverre disse følelsene av lav selvverd og muligens provosere gjengjeldelse kan det være mer diplomatisk å avslutte kontakten gradvis. Skjermtelefonsamtaler, lage høflig unnskyldninger når baktaler ønsker å komme sammen sosialt, eller holde seg til sporadisk lunsjer fremfor intime middager. Begrens antall sosiale invitasjon du utvide, deretter gradvis fase dem ut helt.

3 Slutt å dele personlig informasjon. Den intime, og selv ikke så intime detaljer om livet ditt er oksygen til ondsinnet sladder. Selv om du har for å opprettholde et skinn av sosial høflighet fordi baktaler er et familiemedlem eller kollega, eschew en-til-en møter og holde seg til større sosiale sammenkomster. Hold deg til trygge fag som været og prisen på brød når baktaler knapphull du i samtale og hensynsløst og brått endre emnet, eller lage unnskyldninger og gå bort hvis han spør nysjerrig spørsmål.

4 Opprettholde skjønn. Motstå fristelsen til å baksnakke den baktaler - eller angripe ham med insektmiddel - uansett hvor mye han feil du. Deltagelse i tit-for-tat sladder eskalerer bare problemet, og bringer deg ned til baktaler nivå.

5 Søk hjelp eller råd fra noen som har myndighet hvis du faller ufint av ondsinnet sladder på arbeidsplassen som kan skade ditt rykte, medføre en levebrød eller hemme reklame prospekter. En liten kontor sladder er uunngåelig, og er vanligvis best ignorert, men du har rett til å forsvare deg mot potensielt injurierende sladder.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com