Ideer for en Wine & Cheese Partiet Fundraiser

March 6

Ideer for en Wine & Cheese Partiet Fundraiser


En vin og ost fest fundraiser blander en hyggelig kveld ute med filantropi. Å ha en vellykket fundraiser, ønsker du å sette sammen den kvelden i en minneverdig måte slik at folk ikke bare donere til årsaken, men har så god tid, kan de ikke vente til neste arrangement.

lokal Winery

Vinprodusenter er ikke begrenset til noen få steder i USA; de er funnet i hver av de sammenhengende 48 stater. Finn en lokal vingård og inviter det å tjene sine viner på din fundraiser. Du kan tilby vin i glasset, eller belaste mennesker en flat sats for å angi fundraiser. Hvis du går den siste måten, være sikker på at du dekker kostnaden av vin. Hvis du ikke finner en vingård nær deg, se om det finnes en vinbar som i hovedsak kan tjene det samme formålet.

Matchende Land

Lag en vin hendelse som fokuserer på vin og ost fra et bestemt land eller en region av landet. For eksempel kan du har en fransk vin og ost kveld, en italiensk vin og ost kveld, eller enda en Wisconsin eller California vin og ost kveld. Tilbyr et utvalg av myke til harde oster sammen med både hvite og røde viner fra disse regionene så det er noe for enhver palett.

Glass

Gi dine gjester gleden av å drikke fra glass i stedet for plast kopper. Du kan leie briller fra en fest levere store, eller du kan be medlemmer av organisasjonen bringe briller fra hjemmet. Hvis du ønsker å følge tradisjonen, har to forskjellige briller for røde og hvite viner. Rødvin er vanligvis servert i et større, bredere glass fordi tanniner trenger mer plass til å åpne opp og puste. Hvitvin serveres i en mindre, smalere glass fordi den ikke trenger så mye plass til å åpne opp.

cocktail Tabeller

Sett opp cocktail bord i hele rommet, slik at gjestene kan mingle og besøke. Det sprer seg hendelsen, og tar trykket av baren der mennesker blir servert. Plassering ost eller annet snacks på cocktail bord vil naturlig trekke folk til disse områdene. Midtpunktet kan bestå av en vinflaske med et stearinlys i toppen, eller en vinflaske med en frisk rose i den.

Vinsmaking

Holde en vinsmaking kan være en god måte å samle inn penger. Vanligvis gjør en vinsmaking folk til å smake fire til åtte viner, for en pris på £ 3 til £ 7, avhengig av kvaliteten på vinene. Du kan heve prisene litt siden det er en fundraiser. Smaker kan gjøres ved en lokal vin butikk eier eller lokal vingård.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com