Hvordan lage en fascinator headpiece

May 19

Hvordan lage en fascinator headpiece


En fascinator er et flott alternativ til en lue eller pannebånd og består vanligvis av et hårbånd eller hårspenner med en delikat utforming festet til den ene siden. Perfekt for bryllup, sommer baller og andre formelle anledninger, kan fascinators være dyrt, og det kan ofte være vanskelig å finne en som passer perfekt til din smak og stil. I stedet for å betale for en som er mindre enn perfekt, hvorfor ikke designe og lage en selv? Det er mye enklere enn det kan høres.

Bruksanvisning

Hvordan lage en fascinator headpiece

1 Søk etter inspirasjon. For ideer, finne en kjendis stil å kopiere eller se i moteblader og i butikkene. Bryllup bilder er også en stor kilde til inspirasjon. Fra blomster og fjær til perler og paljetter, mulighetene virkelig er uendelige. Tegning eller skissere design ved hjelp av ekstra papir og blyant kan også være en stor hjelp når du begynner å lage din fascinator.

2 Hold sammen funksjonen aspektet av det planlagte design ved hjelp av lim og kort sirkel som base. Fascinators er laget av en 3-D har design festet til siden av hodet. Bruk fantasien og være så kreativ som du ønsker når du setter dine dekorasjoner sammen. Den enkleste design er laget ved å stikke perler, netting og fjær rundt en sløyfe laget av kablet bånd, men alternativer er å feste store faux blomster og miniatyr flosshatt.

3 Hold utformingen mot hodet for å sjekke at proporsjonene passer deg og for å sikre at du er fornøyd med design. Den beste størrelsen for fascinator design vil variere fra person til person, så sjekker på denne måten vil gi rom for endringer skal gjøres før du legger design til hårbånd eller hårspenner. Det er lettere å gjøre endringer på dette stadiet, i stedet for å vente til design er festet til hårbånd eller hårspenner.

4 Fest design til et hårbånd eller klippet bruk av lim. Sterk fag- eller utsmykningen lim er ideelt for denne jobben. Tørketiden for limet kan variere etter merke, så alltid sjekk lim produsentens instruksjoner før påføring. Som en generell regel, er det best å la den limt design alene i 24 timer for å sikre at limet er helt tørt.

5 Prøv på fascinator og foreta nødvendige justeringer. Nå bærer det med stolthet og gjør deg klar for masse komplimenter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com