Typer hårklipp for Dogs

September 5

Typer hårklipp for Dogs


Ifølge "Dog Grooming" en artikkel om VPI Pet Forsikring nettside, flere og flere amerikanere er tuning i til hunden viser på TV og ønsker sine hunder til å se ut som de viser hunder også. De vanligste doggy kutt er valpen kutt og bamse kuttet, men det er flere andre stiler å velge mellom.

The Puppy Cut

Typer hårklipp for Dogs


Valpen hårklipp brukes til å akklimatisere hunder til å gå til hundefrisør. Dette kuttet stil er en standard trimmet stil. Omtrent halvparten av håret er trimmet over hele hundens kropp med klippere, slik at den er jevn. Groomers kan også klippe håret på ansiktet for å hjelpe hunden ser bedre og du kan alltid oppgi om du ønsker mer eller mindre hår fjernes.

The Continental

Den kontinentale hårklipp er et vanlig kutt for pudler. Bakbena, er bak, ansikt, føtter, ben og hale barbert samtidig la pongponger på halen, og rundt de nederste leddene i bena som kalles armbånd. De resterende pels på brystet og rundt hodet er ikke kuttet, selv om det kan være trimmet for å jevne det ut. Denne frisyren viser av bakbena.

den Retriever

Den retriever frisyre brukes for lange og krøllete håret hundene. Alle av pelsen er skåret til omtrent en tomme i lengde og deretter pelsen på halen på forsiden er skåret til og med kortere. Stilen fikk sitt navn fordi den ligner på naturlig hår av golden retriever. Dette kuttet er også brukt for å holde langhårede hunder kjølig i varmere klima.

Løven

Løven kutt blir ofte sett på en Pomeranian. Pelsen på baksiden av kroppen og bena er barbert ned så kort som mulig med bare poms venstre rundt tuppen av halen og føttene mens pelsen på den fremre delen av kroppen er igjen lang tid å ligne en manke.

Teddy Bear

Bamsen kuttet er en blanding av retriever kutt og valpen kuttet. Det er en samlet trim av all pelsen på hundens kropp, men det er kuttet kortere da valpen kutt og lengre deretter retriever kuttet. I likhet med retriever kuttet, blir ansiktet og hale pels skjæres kortere enn resten av pelsen på kroppen. Dette kuttet er mest brukt som vedlikeholds kutt for å holde hundene fra å få matter og for å holde pels selv i lengden.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com