Hvilke produkter vil rense Tar Off tregulv?

March 23

Hvilke produkter vil rense Tar Off tregulv?


Tar er et klebrig stoff som tørker fort og flekker raskt på en rekke overflater, inkludert teppe og parkett. Det er mulig å fjerne tjære fra parkett ved hjelp av et produkt som bryter opp stoffet uten å skade løvtre. Når du fjerner tjære, er det viktig å rengjøre gulv med en løsemiddelbasert flytende voks / renere designet for parkett.

Klesrens Solvent

Renseri løsemiddel, også kjent som Perchloroethylene, er en kjemisk som fjerner tjære fra parkett uten å skade gulvets overflate. Kjemikaliet er brannfarlig og har en lukt. Renseri løsemiddel er tilgjengelig på visse hardware og Oppussing butikker, på nettet og på Vaktmester og kjemiske forsyningssteder.

Formulert Safety Solvent

Finnes i flytende og aerosol form, fjerner formulert sikkerhet løsemiddel tjære og andre stoffer fra parkett samt skrapemerker. Den kjemiske fungerer og tørker raskt, etterlater ingen rester, er ikke brennbart og ikke-etsende. Formulert sikkerhet løsemiddel er tilgjengelig på hardware og Oppussing butikker, på nettet og på kjemiske forsyne butikkene.

Hvit ånd

White spirit er et annet stoff som fjerner tjære fra parkett og er lett tilgjengelig på en rekke butikker inkludert maskinvare, Oppussing, kjemiske, maling forsyning og detaljhandel superstores. Kjemikaliet er brannfarlig, men fungerer og tørker raskt uten rester.

aceton

I likhet med white spirit, er aceton en klar væske som fjerner tjære og annet rusk fra parkett uten å etterlate rester eller skade gulvets overflate. Aceton fjerner også skrapemerker og andre flekker fra gulv. Kjemikaliet er tilgjengelig på hardware, Oppussing, maling og kjemiske uttak samt detaljhandel superstores.

xylen

Xylen, en klar brennbar væske som finnes i lakk, vaske og avfettingsmidler også fjerner tjære fra parkett. Den kjemiske er også kjent som xylol, dimetylbenzen og blandede xylener. Xylen er tilgjengelig for kjøp på kjemiske, maling forsyning, hardware og Oppussing butikker.

forholdsregler

Utfør en test av disse produktene på et område som er skjult fra visningen for å se hvordan kjemikaliene vil reagere på parkett. Når du fjerner tjære fra parkettdekke, jobbe sakte og i seksjoner. Bruk vernebriller og gummihansker for å holde løsemidler ut av dine øyne og lunger.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com