Hvordan å rette Kjører Når Spray Pain

January 18

Hvordan å rette Kjører Når Spray Pain


Profesjonelle malere og huseiere både forakter maling går. Når spraymaling, de vanligste områdene hvor går inntreffer er i hjørnene av rom og på trim arbeid og dører. Maling kjører når for mye blir sprayet i et gitt område. Den vanligste årsaken til for mye maling er når en utilbørlig sprøyting teknikken er brukt. Mange nybegynnere malere holde sprøytepistolen fortsatt når først drar i avtrekkeren. En profesjonell maler vil ha pistol i sidelengs bevegelse før trekke avtrekkeren for å unngå å påføre for mye maling på ett sted. Enkle malerverktøy er nødvendig for å løse løyper.

Bruksanvisning

1 Sett opp en etasje lys og vinkel den opp på området for å gi tilstrekkelig lys. Det er noen ganger vanskelig å finne maling kjører uten skikkelig belysning.

2 Rull over malingen kjører med en tørr ullen til malingen løp er glattet ut, og malingen er blandet. Tilbake rullende bør gjøres etter male hver vegg for å jevne ut oppturer og nedturer i malingen. Som valsen går over muren, er de potensielle problemområder korrigert.

3 Gå over maling kjører på trim arbeid med en pensel. Skrap overflødig maling av sidene av børsten på den indre kanten av en malingsboks. Ideen er å få overflødig maling av trim arbeid. Gjenta denne prosessen til all overflødig maling fjernes fra trim.

4 Bruk en pensel for å fjerne overflødig maling fra en dør utsatt for løping. Gå over børstet område med en mini berg å eliminere pensel. Rull hele døren for å blande roller tekstur.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com