Hvordan gjør jeg Boble maskiner?

November 30

Hvordan gjør jeg Boble maskiner?


Boble maskiner er moro og uendelige underholdende for voksne så vel som barn. Boble maskiner kan være enkle eller mer kompliserte. Du vil trenge noen grunnleggende forsyninger som en vifte og motor og en beholder for å holde boblen løsningen. Du kan også improvisere ved å lage en vifte og en måte å gjøre viften går til å produsere boblene. Her er en enkel boble maskin og en mer komplisert en som krever litt kjennskap til maskiner.

Komme i gang med en enkel Bubble Machine

Ta plastlokk fra en kaffekanne eller lignende beholder og kutte åtte klaffene inn i den. Bøy klaffene tilbake slik at de vil fange vinden. Ta åtte små gummibånd og lime den ene enden rundt utsiden av lokket. Eller bruk åtte piperensere, bøye piperensere inn i en halvsirkel og lim den til lokket. Dytte et hull i midten av lokket med en liten spiker. Ta en penn, fjerne indre blekk tube og skyve den gjennom hullet i lokket. Skyv pennen saken tilbake på blekkrøret, slik at viften roterer fritt når "vifte" er holdt.

Montering av Simple Bubble Machine

Sett en skål eller grunt panorere med boblen løsning foran en stor fan. boble maskin "fan" Monter ved å sikre pennen saken på toppen av en pappeske eller en stabel med bøker med gummistrikk eller pakking tape. Kontroller at gummi band eller piperensere på lokket er neddykket helt i boblen løsningen. Slå på viften for å se boblen maskinarbeid.

Komme i gang med en kompleks Bubble Machine

Ta en tre hjul fra en hobbybutikk og bore hull i endene. Hold deg i boble tryllestaver eller gjøre noe med piperensere og henge dem i hullene. Festes til hjulet en stav, som vil bli brukt som akselen. Bruk en 12V drevet automotive fan å snurre hjulet for boble maskin som den har en innebygd pendling mekanisme

Montering av Complex Bubble Machine

Bruk en isbit container som boblen løsningen skuffen. Feste en aksel til oscillasjon aksel på bil- vifte og en "U" felles, kabel eller stykke av gummi slange fra den til staven aksel. Denne boblen oppløsning brett er festet til en Rubbermaid (eller lignende) beholder boks, som er festet til boblen hjulet. Bruk en 12V syrebatteri i beholderen boksen for å drive boblen hjulet. Juster fan vinkel til å skyte bobler litt over boblen skuffen. Eksperimenter med lufthastigheten fra auto fan, så det kan være for rask og boblene kan dukke i starten.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com