Innendørs bar Ideas

June 7

Innendørs bar Ideas


En natt på den lokale puben eller bar har blitt stadig dyrere de siste årene, men det skal aldri være noen grunn til å gå glipp av moroa. Flere og flere huseiere nå integrerer barer i sine hjem som et middel for å øke eiendommens verdi og spare penger. Med noen få enkle ideer, kan en ubrukt plass lett forvandles til et aktivt hjem bar hvor venner og familie kan møtes uten å måtte bekymre seg for stive priser, usosial adferd og dyre drosjeturer hjem på slutten av kvelden.

Planlegging

Det viktigste aspektet ved å bygge et hjem bar planlegger plass tilstrekkelig. Større boliger kan ha nytte av tillegg av en lang, polert valnøtt bar, men store møbler vil bare være egnet hvis det fortsatt er tilstrekkelig rom for gjester til å slappe av og blande. Husk å gi plass til andre tillegg til baren, for eksempel spill, bord og stoler, og til og med toalettfasiliteter. Utarbeide en detaljert plan før arbeidet starter, og sørge for at prosjektet ikke er for ambisiøs. Dette vil bidra til å holde hjemmet bar design innenfor angitt budsjett og tillate enklere prosjektet er avsluttet.

Produktutvikling og materialer

Baren i seg selv vil trolig være den viktigste funksjonen, så nøye vurdering må tas hensyn til størrelse, materialer og utseende, spesielt hvis prosjektet kommer til å bli integrert i et eksisterende del av hjemmet. Naturlig hjemme barer med lagringsplass kan kjøpes i prepacked format, men kostnadene kan reduseres på mindre prosjekter ved å bygge baren selv. Valnøtt barer kan være spesielt dyrt, men det finnes en rekke billigere alternativer tilgjengelig med realistiske belegg som kan se fantastisk når matchet med møbler av samme design.

møbler

Innredning bør kjøpes som utfyller baren selv, spesielt bord, stoler og andre elementer av en betydelig størrelse. Det er lurt å fokusere på større ting først, slik at gjenværende områder kan gjøres rede for senere i prosjektet. Baren kan gjøres for å se mer realistisk ved å legge til en visning av optiske servere over baren, og å legge til favoritt tipples til dem så drikker lett kan helles og servert når baren åpner. Husk å legge øl matter og peanut retter å fullføre bar effekt. Hvis du har tenkt å lagre en fatøl, snakke med et lokalt bryggeri for å se om det er noen branded-skjerm og helle utstyr tilgjengelig.

spill

Et hjem bar med begrenset plass kan fortsatt holde en sunn tilførsel av kort eller domino for spill som kan spilles over et bord. Men de med litt mer plass kanskje foretrekke å legge til et basseng eller bar fotball bord til sitt prosjekt. Andre populære bar tilgang inkluderer pinball maskiner og videospill, og det er ofte mulig å finne disse billig på underholdning selskaper som ønsker å selge gamle lager.

Sport på TV

Hvis linjen kommer til å bli hovedsakelig brukes av menn, bør du vurdere å installere en satellitt-tv-pakken ti gjøre ditt hjem bar det viktig arena når et stort spill er spilt. Plasma og LCD-TV er fallende i pricem og et hjem bar kan få en utmerket blomstre hvis en stor skjerm er lagt til.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com