Hvordan behandle heroin tilbaketrekning

April 5

Heroin er et ulovlig gate stoff som er en del av opiater familien. Heroin tilbaketrekking oppstår når noen slutter å bruke stoffet etter flere uker eller mer av vanlig bruk. En rekke ubehagelige fysiske og følelsesmessige symptomer oppstår vanligvis, men selve uttaket er ikke livstruende. Symptomer som oppkast, diaré, søvnløshet, svetting, gjesper og gåsehud på huden kan oppstå i løpet av 12 timer eller mer etter en persons siste heroinbruk. Det finnes måter å behandle heroin tilbaketrekning med og uten medisinering.

Bruksanvisning

1 Ring legen din, hvis du har en, på å stoppe heroin. Hun kan være i stand til å behandle symptomene dine eller henvise deg til noen som kan. Hvis du ikke har en lege, bør du vurdere å gå til din lokale legevakt eller helsestasjon å være forbundet med mulige ressurser medisinske å komme gjennom heroin tilbaketrekning.

2 Ta foreskrevet medisiner for å behandle heroin abstinenssymptomer og i noen tilfeller redusere mengden av tid brukt i tilbaketrekning. Valgene inkluderer klonidin, buprenorfin og metadon. De med kraftig oppkast eller diaré kan behandles med flere reseptbelagte medisiner.

3 Skriv inn en poliklinisk eller døgnbehandling program, om nødvendig.

4 Delta støtte grupper som Anonyme Narkomane eller SMART Recovery, som har hjulpet noen tidligere heroinbrukere eller narkomane å holde av narkotika. Disse gruppene kan bidra til å redusere risikoen for relapsing grunn til å føle seg fysisk eller følelsesmessig ubehag uten å bruke heroin.

5 søke rådgivning etter heroin tilbaketrekning.

6 Fyll en evaluering for eventuelle underliggende psykiske lidelser (som depresjon) og finner passende psykiatrisk behandling (som antidepressiva) for å unngå et tilbakefall i narkotikabruk.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com