Greske guden kostymer for barn

November 14

Greske guden kostymer for barn


Et godt utgangspunkt for en gresk gud drakt er et hvitt ark pakket som en toga og et par sandaler. Med denne grunnleggende drakt montert, kan du legge til tilbehør som symboliserer bestemte guder, som vinger, piler eller kroner. Tilpass en enkel gutt toga og sandaler kostyme som passer til enhver gresk guddom.

Zeus Costume

Greske guden kostymer for barn


Zevs er kongen av de greske gudene. Han er vanligvis avbildet skjeggete og holde enten et septer eller et lyn. Ta den grunnleggende toga og sandaler kostyme og legge en gull krone for å symbolisere royalty. Gjør et septer eller lyn ut av papp eller tre malt gull. Du kan enten male på en skjegg eller lage en ved å lime bomull baller til bygging papir og knytte det rundt barnets ansikt med hyssing.

Hermes Costume

Greske guden kostymer for barn


Hermes er budbringeren til gudene og guden av reiser. Han er kjent for å ha bevingede sandaler. Fest papp vinger til sidene av barnets sandaler med hyssing eller twist-bånd. Du kan også lage eller kjøpe vinger for barnet å bære på ryggen. Skjær papp til vingene og dekk den med gull glitter eller fjær. Bruk arm løkker laget av streng eller plast for å holde vingene på barnets rygg.

Poseidon Costume

Greske guden kostymer for barn


Poseidon er guden for havet. Hans varemerke er hans trefork. Du kan lage en ut av solid papp og male det gull eller dekke det i gull glitter. Poseidon er ofte avbildet med langt hår og en krone. Du kan kjøpe en parykk og en krone eller lage en krone ut av papp. Innlemme skjell design i kronen eller legge et skjell kjede. Poseidon er noen ganger avbildet som en havmann, så male skjell på barnets ansikt eller armer eller innlemme en havfrue-lignende hale kan også fungere.

Dionysus Costume

Greske guden kostymer for barn


Dionysos er guden av kunst, spesielt teater. Han er kjent for å nyte mat og festligheter. Legg en gull grapevine krone og en gull drama eller komedie maske til grunn toga antrekk. Du kan lage en teatermaske for barnet å bære ved å kutte ut øye hull og enten en smilende eller frowning munnen fra en papptallerken. Mal papir plate gull og feste en strikk snor til å gå rundt på baksiden av hodet. Du kunne også ha barnet ditt holde drueklaser eller kopier av gamle stykker av forfattere som Aristofanes, Euripides eller Sofokles.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com