20. års jubileum Gaver til menn

July 13

20. års jubileum Gaver til menn


20-årsdagen er en milepæl i ekteskap som garanterer en feiring. Den tradisjonelle gave til en 20-års jubileum er vanligvis fint porselen eller platina. Selv om disse kan virke som mer feminine tendenser og alternativer, kan du enkelt sette en spinn på disse klassiske gaver for å gjøre dem egnet for mannen din også. Bruk hans interesser og hobbyer å hjelpe inspirere ideer som kan innlemme Kina og platina temaer. Hvis ingenting forbundet med platina eller fine Kina ser ut til å passe ham og hans interesser, velger et tema av nummer 20 for å velge en passende jubileumsgave.

Tilbehør

En platina klokke eller lommeur er en luksuriøs gave som både er passende for en mann, så vel som passende for en milepæl som 20 års ekteskap. Gravere klokken med ettårsdagen for et personlig preg. For en mindre ekstravagant, men likevel elegant alternativ, mener en platina tie tack, penger klipp eller mansjettknapper. Disse kan være gravert for en ekstra touch.

Fint porselen

For en mann som har en annen sigar eller øl, vurdere å kjøpe noen baner laget av porselen eller et askebeger består av Kina. Pass på å velge et mønster som er så maskulin som mulig, unngå blomstermønstre og pastellfarger. Dette vil trolig være en veldig unik og interessant gave til din mann og en som vil kontinuerlig minne ham av dine mange års ekteskap.

Tur

Spill av ideen om Kina som en tradisjonell gave og arrangere en overraskelse tur til Kina. Du og din mann kan skape mange nye minner på denne andre bryllupsreise og kan legge til bilder oppå kinesiske mur i albumene dine. To tiår med ekteskap garanterer en ekstravagant feiring som oversetter godt inn i en tur hvor dere to kan oppleve et land aldri før sett sammen samt tilbringe litt kvalitetstid med hverandre.

20 små gaver

Å innlemme et enkelt tema på 20 år tilbrakte sammen, velger du en bred interesse eller hobby mannen din har, eller en gave som oversetter godt inn flere elementer. For eksempel, hvis din mann nyter bowling, få ham et gavekort på 20 besøk til bowlinghallen. Hvis han er en golfspiller, kan du prøve 20 golfballer. Hvis han er en elsker av sjokolade, bør du vurdere 20 sjokoladetrukne jordbær eller 20 hjemmelagde donuts. For gambling entusiast, prøv 20 skrapelodd eller lodd. Bruk din mann som inspirasjon og overvelde ham med selve volumet av din gave.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com