Hvordan henge et karnapp stang

August 30

Hvordan henge et karnapp stang


Dressing et karnapp er enkelt, hvis du bruker riktig type maskinvare. Bay vindu gardin stang sett inkluderer vanligvis tre gardinstenger og støtte maskinvare. Støtten maskinvare inkluderer fast-stilling brak montert på venstre og høyre side av karnappet, og to svingbare eller hengsel braketter som er montert på sidene av de sentrale vinduer.

Bruksanvisning

1 Legg bitene i karnapp gardin stang kit på et flatt underlag i nærheten av vinduet. Identifiser venstre, midtre og høyre stenger, deretter plassere dem på flatt underlag i samme konfigurasjon som de vil bli plassert på vinduet. Plasser hengslene eller pivot parentes mellom det sentrale, og venstre og høyre stenger. Plasser kontaktbrak på de ytre endene av venstre og høyre stenger.

2 Lag en svak blyant merke på ønsket vertikalnivå for stengene nær midten av den sentrale vinduet. Ved hjelp av en linjal, måle avstanden fra toppen av vinduet til merket. Mål og markerer posisjoner av de terminale endene av venstre og høyre stenger, på veggen eller vinduskarmen, slik at de er på det samme vertikalnivå som det opprinnelige merket. Mål og merk til venstre og høyre side av den sentrale vinduskarmen eller veggen på samme nivå. De indre hengslede klammer vil bli plassert så nært som mulig til hjørnene av den midtre vindusrammen.

3 Mål og merk den vertikale sentrum av brakettene. Holder hver av de aktuelle parentes på plass, merker gjennom skruehullene i brakettene på veggen eller vinduskarmen. Ta ut braketten og borer et pilothull i veggen i hver av de skruehullmerker. Fest monteringsbrakettene på veggen eller vinduskarmen, med en skrutrekker og skruene som følger i gardin stang kit.

4 Sett endene av den sentrale stang inn i hengslet brakett, som beskrevet av produsenten. Sett hengsel enden av den venstre eller høyre stang på den hengslede braketten, da dreie stangen for å sette terminalenden til det tilsvarende terminal braketten. Gjenta for å henge den siste stangen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com