De beste venn gave ideer for kvinner

November 19

De beste venn gave ideer for kvinner


Vis din beste venn hvorfor du ikke ønsker å gå gjennom livet uten henne ved å presentere henne med en spesiell gave. Mange online gave butikker lar deg tilpasse "beste venn" gaver, slik at du kan uttrykke hvordan du virkelig føler om personen. Se etter gaver som passer til det vennen din har, for eksempel en vin-og-ost gave kurv for en venn som er en vinkjenner.

minnesmerke gaver

Gi beste kjæresten din en personlig minnesmerke gave hun kan vise rundt huset hennes. Ideer inkluderer personlige glass blokker med en valgt dikt om vennskap eller et dikt skrevet av deg. Personlige trekasser med vennskap dikt er et annet alternativ, og kan også tilpasses. Et glass hjerte vennskap klokke med ord på skjønnheten i vennskap eller "Friend of My Heart" tre hjerteformede bokser er også gode alternativer. Også prøve på jakt etter "Best Friend" vann og snø globuser.

smykker

Se etter smykker gaver med en bestevenn tema for tilbehøret elskende beste venn. Ideer inkluderer tinn "Best Friend" delbare hjerte kjeder - hver venn får halvparten av et hjerte - eller peanøttsmør og syltetøy vennskap halskjeder for en mer munter gave alternativ. Den ene halvdelen av kjedet er peanut-smør brød mens den andre er jellied brød. Mer elegant kjede alternativene inkluderer sterling sølv disker som leser, "En venn er en som kjenner sangen i ditt hjerte, og kan synge den tilbake til deg når du har glemt ordene" eller sterling sølv cuff armbånd som leser "My Friend."

Kopper og glass

Hvis din beste venn er en kaffe stoffmisbruker, prøver å finne henne en kaffe krus som vil gjøre henne smile. Se etter kaffekopper med tegneserie kvinnelige karakterer som leser "Hva skjer med jentene Opphold med jentene", eller velge mellom et utvalg av vennskap uttrykk for et krus eller skrive dine egne. Vinglass er en annen gave alternativ, for eksempel en «BFF» (bestevenner for alltid) malt vin glass eller malt "Girlfriend" briller med malerier av forskjellige "kjærester."

gave~~POS=TRUNC

Mens det er en rekke nettbutikker som har alle typer Gavekurver, kan du også lage dine egne med favoritt elementer av din beste venn. For eksempel, en venn som elsker dyre skjønnhet og spa-produkter, men vil sjelden stort på slike elementer vil nyte en gave kurv fylt med hennes favorittprodukter fra diverse produsenter. Inkluder elementer som kroppsvask, såpe, loofahs, boblebad og enda en ny bok å lese mens hun slapper av i badekaret. Andre ideer for Gavekurver inkluderer gourmet sjokolade, vin og ost, margarita mikser og tequila, håndverket øl eller film eller musikksamlinger.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com