Hva er fordelene med Pushups for kvinner?

December 10

Hva er fordelene med Pushups for kvinner?


Push-ups er en god øvelse for både menn og kvinner. Selv om push-ups er vanligvis ansett for å være en bryst øvelse, de styrke hele overkroppen, inkludert kjernen.

Styrke

Push-ups styrke hele overkroppen. Mange kvinner har ikke tilstrekkelig overkroppen styrke, så øker styrken er nyttig i hverdagsaktiviteter og for mange yrkes plikter. Overkroppen styrke og utholdenhet vil også hjelpe deg i idretter som tennis, svømming og fotturer.

Holdning

Push-ups bedre holdning fordi de involverer så mange muskler. Musklene må jobbe sammen i løpet av en push-up, som kan forbedre koordinasjon.

Utseende

Push-ups firmaet overarmene. Selv brystvev er mest fett, kan de underliggende musklene styrkes og tonet, som fører til forbedret utseende. Push-ups vil ikke gi deg store muskler, men heller gjøre musklene mer velskapt.

Sikkerhet

Øke styrken i armene kan hjelpe deg å gjenopprette eller ta deg selv hvis du snubler eller faller.

andre oppgaver

Benkpress bygge mer absolutte styrke enn push-ups, men push-ups krever mer koordinering og bruk av andre muskler. Kvinner har ofte problemer med å gjøre tradisjonelle push-ups fra tærne, men du kan begynne med å gjøre push-ups fra knærne. Hvis dette er for vanskelig, stå tilbake fra en vegg og presse deg selv bort, holde kroppen rett. Progress til de mer avanserte push-ups når du er klar.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com