Hvordan kan jeg koble telefonen min til min laptop Via Bluetooth?

April 18

Hvordan kan jeg koble telefonen min til min laptop Via Bluetooth?


Koble telefonen til en bærbar PC via Bluetooth gjør det enkelt å overføre filer og kontakter fra en Bluetooth-enhet til en annen. Faktisk, på mobiltelefoner med data tethering tilkoblinger, du kan til og med dele Internett-forbindelsen over et Bluetooth personlig nettverk. Mens de fleste telefoner har Bluetooth-funksjonalitet, er det langt fra en standardfunksjon på bærbare datamaskiner. Før du forsøker å pare via Bluetooth, sørge for at datamaskinen har en intern Bluetooth-radio eller en som kobles til via USB.

Bruksanvisning

1

Åpne Bluetooth kontrollpanelet på den bærbare. Dette kan gjøres på flere måter. Det enkleste er å finne "oppgavelinjen" i nedre høyre hjørne av skjermen. Høyreklikk på Bluetooth-logoen og velg "Legg til en enhet." Du kan også åpne Bluetooth-menyen i Windows "Control Panel", som ligger i "Start" -menyen. Alternativt, i Windows Vista og Windows 7, kan du skrive "Bluetooth" i søkefeltet på bunnen av "oppgavelinjen". En liste med søkeresultater vises; velg "Legg til en Bluetooth-enhet" for å starte sammenkoblingen veiviseren.

2

Slå telefonens Bluetooth. Se på toppen av telefonskjermen for Bluetooth-logoen. Hvis du ser et Bluetooth-ikonet, er telefonens Bluetooth-radioen slått på og maskinen skal lokalisere mobiltelefonen uten hendelsen. Hvis det ikke er Bluetooth-logoen, gå inn i telefonens "Innstillinger" -menyen og sørge for at Bluetooth-innstillingen er satt til "On".

3

Velg riktig enhet. Tilbake i "Legg til en enhet" vindu på datamaskinen, velg telefonen du vil koble, og trykk "Neste" eller dobbeltklikk på navnet på enheten.

4

Skriv inn tilkoblings passord. Noen Bluetooth-mobiltelefoner krever et passord når blir paret med en ny enhet. Hvis du blir bedt om å oppgi et passord, og er usikker på hva det er, skriv "0000", som mange enheter bruker dette som standardkode. Andre enheter vil be deg om å opprette en personlig adgangskode som må tastes inn på begge enhetene når første paret. Når pass koden er tastet inn, trykk på "Next".

5

Bruk Bluetooth-tilkoblingen. Når pass koden er tastet inn, er Bluetooth-tilkoblingen aktiv. Avhengig av egenskapene til mobiltelefonen din, kan du være i stand til å se Bluetooth-tilkoblingen i "Computer" -menyen, slik at du kan dra og slippe filer fra én enhet til en annen. Hvis telefonen støtter Internett-deling, kan du lage et personlig nettverk for å koble til Internett via telefonen ved å høyreklikke på Bluetooth-ikonet i "oppgavelinjen" og velge "Koble til Pan" eller lignende, avhengig av hvilken versjon av Windows du bruker.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com