Hvordan til å besøke Istanbul, Tyrkia på en shoestring budsjett

September 3

Hvordan til å besøke Istanbul, Tyrkia på en shoestring budsjett


Alle som ser på åpningssekvensen av Bond filmen, Skyfall, ønsker å komme over til sin innstilling, Istanbul og suge inn atmosfæren. En av de eldste byene i verden, Istanbul var en romersk kapital, hovedstaden i Bysants og sete for det osmanske riket. Denne byen har vært en betydelig maktsenter for hele sin eksistens og i dag står som et kontaktpunkt mellom Europa og den muslimske verden. De største utgiftene på et besøk til Istanbul vil være din flyreise og overnatting. Kontrollere disse kostnadene og Istanbul blir overraskende rimelig.

Bruksanvisning

Hunt around the Internet for a cheap flight offer. 1 Hunt rundt på Internett for en billig flyreise tilbudet. Dette trinnet er det mest avgjørende for å kutte budsjettet. Lop £ 100 av flyturen, og du har funnet alle pengene du trenger for overnatting for en uke. Den nasjonale carrier, Turkish Airlines, gi sine beste tilbudene på onsdag flyreiser. Jo lenger fram du bestiller, jo bedre sjanse har du for en billig flyreise. Flyturen fra London til Istanbul varer nesten fire timer. Hvis du får en billig rutefly, er din in-flight mat inkludert. Hvis ikke, pakke noen smørbrød og lagre på priset ombord menyen.

Shop smart for a transfer from the airport to the city. 2 Shop smart for en transport fra flyplassen til byen. Transport til flyplassen er alltid overpriset hvor som helst i verden. Skjær denne kostnaden for å kjøpe deg noen rom i budsjettet klapse opp måltid en natt under oppholdet. Det er et T-banestopp på flyplassen og det vil kutte kostnadene for reise til byen. Du kan komme til byen for bare 50 p. Men pakke lett, fordi du må endre på Aksaray stasjon, og du kan ha til å gå en vei til din hostel når du kommer til sentrum av byen. Istanbul har en ny flyplass, kalt Sabiha Gokcen, som er mye mer ut av byen. Hvis flyet lander der må du få en virkelig billig avtale, fordi overføringskostnader er betydelig høyere derfra enn fra Ataturk flyplass. Turkish Airlines og British Airways flyr til Ataturk og Easyjet flyr til Sabiha Gokcen.

Focus on the Sultanahmet area for cheap accommodation. 3 Fokus på Sultanahmet-området for billig overnatting. Det er bokstavelig talt på toppen av de fleste av de historiske severdighetene - området ble bygget over ruinene av romerske Istanbul. Bor i dette området sparer deg dobbelt, fordi ikke bare gjør det tilbyr billige overnattingsalternativer, men du kan gå til de beste severdigheter og museer herfra. Den gamle backpacker spissen av bare å snu opp og vandre rundt for å finne den beste avtalen ikke lenger gjelder. Selv de mest elementære vandrerhjemmet har en e-postadresse, så det er bedre å prute fra komforten av ditt hjem, i stedet for å slepe sak fra dør til dør. Du bør forvente å betale ca £ 9 per natt for en seng i en sovesal eller £ 15 til £ 20 per person for et privat rom. Sjekk ut Hostel Bookers for billige avtaler.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com