DIY: CCTV Security

October 10

DIY: CCTV Security


En lukket krets TV sikkerhetssystem er nyttig for å holde et øye med din bedrift eller hjemme når du ikke kan være der. Du kan sende video feed fra kameraet til noen få spesifikke skjermer, eller du kan sende den til en passordbeskyttet nettside slik at du kan se det på internett. Ved hjelp av en datamaskin eller andre Internett-aktivert enhet, kan du holde orden fra hvor som helst i verden på hva som skjer i ditt hjem eller bedrift.

Bruksanvisning

1 Kjøp et webkamera. Cams som er spesielt bra for hjem sikkerhet inkluderer Panasonic BL-C131A og Meccanos Spykee Wi-Fi Spy Robot. Disse kan panorere og vippe, og kan jobbe uten å være koblet til en datamaskin. Per desember 2010, disse kameraene koster £ 130 til £ 195.

2 Sett opp ditt webkamera i det området du ønsker å se. Hvis du har et webkamera som må være koblet til en datamaskin, vil du bli begrenset av lengden på USB-kabelen. Hvis den er for kort, får en USB-kabel extender.

3 Velg en overvåking program som vil tillate deg å sette opp web-kameraet som en bevegelsesdetektor og streame video til Internett. Disse programmene omfatter GoToCamera, YawCam og Yoics (se Ressurser). Alle er fri som i desember 2010.

4 Last ned og installer programmet du har valgt. Når programmet er installert, kan du starte og konfigurere den. Du må lage navn på web-kamera (for eksempel "Living Room"), og når du blir spurt om du ønsker å sette opp bevegelsesdetektor, klikk i boksen. Skriv inn en e-postadresse og et mobiltelefonnummer der du kan motta tekstmeldinger. Når noen kommer inn i rommet, vil kameraet starte opptaket. Du vil bli varslet via tekstmelding eller e-post.

5 Gå til nettstedet der du registrerte deg, ved hjelp av en PC, mobiltelefon eller PDA, og logge inn. Videostrømmen vises, og du vil være i stand til å se hva kameraet ser.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com