Fjerde klasse Aktiviteter på California Gold Rush

September 17

Fjerde klasse Aktiviteter på California Gold Rush


California Gold Rush begynte i 1848 da James Marshall funnet gull når man jobber for John Sutter i åsene i Nord-California. Fjerde-klassinger lære hvordan denne hendelsen utløste en migrering av gullsøkere over hele landet. En rekke aktiviteter kan hjelpe elevene lære om California Gold Rush og det er viktig i utviklingen av USA.

Reiser til Gold Rush

Fjerde-klassinger lærer at reisende tok mange forskjellige ruter til California på jakt etter gull. I denne aktiviteten fra Pro Lærer nettstedet, elevene utforske hvordan folk kom til California. La dem undersøke måter å reise på, med tanke på fordeler og ulemper ved hvert valg. Når elevene oppdage ulike måter gullsøkere kom i Golden State, dele klassen inn i tre grupper. Gi hver gruppe en av rutene: over land over hele Amerika, sjøveien rundt Sør-Amerika eller sjøveien til Panama og krysset eidet. Når deres forskning er fullført, instruere grupper for å lage et detaljert kart over sin rute til California. Når kartene er ferdig, kan du dele dem med klassen og elevene kan diskutere hvilken rute de ville ha valgt og hvorfor.

Finne den rike

"Finne den rike" er en online Webquest spill der elevene velger en karakter og se hva hans liv var som i løpet av denne spennende tid i historien. Studentene får valget mellom fem tegn og følge deres valg gjennom å Gold Rush formue. Studentene er vist hvor mye helse, rikdom, gruvedrift erfaring og business know-how hver figur har. De ser også hva slags utstyr hver karakter er gitt. Som studenter beveger seg gjennom spillet, blir de fortalt hva slags erfaringer de har valgt karakter hadde, og må velge mellom ulike scenarier for tegnet til partipate i. Etter hvert som spillet utvikler seg, elevene se konsekvensene av folk rushing for å finne den rike i Californias Gullrush

Gold Rush Town

California Gold Rush kommer til liv når fjerde-klassinger handle ut hva de har lært om den gangen i historien. Denne leksjonen, tilpasset fra Pro Lærer nettstedet, viser barna hvordan de skal lage sine egne Gold Rush Town, komplett med lover, i klasserommet. Lærere begynne med brainstorming med klassen om hva slags mennesker som bodde i en Gold Rush byen. Studentene deles inn i grupper for å sette opp byen. De bestemmer hva forsyninger er nødvendig for å gjøre telt og annet reklamemateriell, samt en faux elve å panorere for gull. Lag pynte klasserommet med skilt og tilbringe dagen med å spille spill kledd som gamle vest pionerer.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com