Gave ideer for en 90 år gammel kvinne

August 23

Gave ideer for en 90 år gammel kvinne


Gift-kjøp for en 90 år gammel kvinne kan være vanskelig; hun sannsynligvis ikke trenger noen flere husholdningsartikler eller dekorative stykker, men hun kan ikke være fysisk i stand til å nyte turer eller andre utflukter. For en eldre kvinne, er det best å tenke i form av ting som vil gi hjelp eller gjør hverdagen enklere.

Magazine eller filmtjeneste abonnement

Gave ideer for en 90 år gammel kvinne


Finn ut om mottakerens interesser og hobbyer, og velg et magasin abonnement (eller to) for henne. Plukk et magasin som kommer minst en gang i måneden, gjerne hver to uker; hvis mottakeren ikke er veldig mobile, vil hun sette pris på å ha frisk lesestoff ofte. Hvis mottakeren har kino, et abonnement på en film levering tjeneste, for eksempel Netflix, kan være nettopp billetten. Netflix har en stor database av filmer, inkludert klassikere. Hvis mottakeren ikke eier en datamaskin eller har tilgang til Internett, kan du vurdere å administrere kontoen for henne; du kan skrive ut en liste over tilgjengelige titler, og har henne huke av de hun ønsker å se.

Maids, drivere og andre personlige tjenester

Gave ideer for en 90 år gammel kvinne


Sjansene er, en 90 år gammel kvinne har mistet mye av sin mobilitet og trenger betydelig hjelp i huset og når du kjører ærend. For å lette noe av belastningen, bør du vurdere å ansette personlige tjenester som en gave. Du kan betale for ukentlig rengjøring i hjemmet av en lokal hushjelp eller leie en bil og sjåfør å komme en gang i uken (eller måneden) og ta mottakeren til å løpe ærend (sjåføren kan også hjelpe bære pakker og låne en hånd å komme inn og ut av bilen). Hvis mottakeren har en stor hage, ansette en lokal nabolaget tenåring å klippe plenen regelmessig.

gave~~POS=TRUNC Tokens

Gave ideer for en 90 år gammel kvinne


En eldre dame på en fast inntekt kan ikke nyte mange perks eller statister. Gjøre henne føle seg spesiell og feminin ved å kjøpe et gavekort fra en lokal spa og salong; betale for henne å ha en ny frisyre, få en manikyr eller ansiktsbehandling, og nyte oppmerksomheten til fagfolk. Hvis hun har en favoritt restaurant, kjøpe en gave token der for et beløp som er nok for en full, høy kvalitet måltid. Vurdere å gjøre gaven for to, slik at mottakeren kan nyte opplevelsen med en venn eller et familiemedlem.

Tid

Gave ideer for en 90 år gammel kvinne


Tid er en dyrebar, meningsfull gave å gi, spesielt for en eldre kvinne. Å gi fritt av tiden vil bety mye for noen som ikke kan få mange besøkende eller komme seg ut mye. Gjør et poeng å stikke innom for en time eller to per uke bare for å prate, eller ta henne ut for en stasjon eller en enkel glede som iskrem. Denne gaven vil gi henne med en endring av natur, følelser av egenverd og litt kvalitetstid menneskelig samhandling. Hvis du ikke bor i nærheten, erstatte besøket med en samtale. Tilbringe tid med en eldre kvinne koster ingenting i dollar, og er sikker på å være en kjær gave.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com