Strøm Parachute Training Schools

November 19

Strøm Parachute Training Schools


Strømfallskjermhopping er en form for fallskjermhopping som bruker et kjøretøy med en motor og propell som kan take-off og land fra land eller vann. Ofte referert til som en ultralette, kan strømfallskjermhopping gjøres med en single-seat drevet fallskjerm eller to-seters drevet fallskjerm. Mer enn 50 makt fallskjerm skoler er lokalisert i 27 stater, med de fleste av disse skolene i Texas og Illinois.

Koste

De fleste drevet fallskjerm skoler ikke liste kostnaden for trening fordi det varierer avhengig av hvilken type drevet fallskjerm pilot trening er ønsket. Men Air Born Paraflite av Ithaca, Michigan, gjør liste kostnaden av sin drevet fallskjerm, som kan brukes som en generell referanse for andre drevne fallskjerm skoler rundt om i landet. Den 10-timers flygetrening koster £ 715 i 2011, og de to-timers soloflyging er en ekstra £ 91. De opplæringsmateriell, eksamen testforberedelse et kurs, testing, sertifisering og klasse avgifter koste ytterligere £ 750.

klasse Tid

Første klasse er et kurs som kreves av Federal Aviation Administration (FAA) før de lov til å ta en treningsflyging. Kurset varer ca 16 timer og kan gjennomføres i løpet av en helg for å hindre en student fra manglende arbeid. Kurset dekker forberedelse inspeksjon, pilot flygelogg, kartlegging, fly datamaskin og FAA pilot undersøkelse forberedelse. Alle lisensierte og registrerte strøm fallskjerm skoler krever dette kurset før pilotering den første flyturen.

innledende Flight

Mange makt fallskjerm skoler har innledende fly tilgjengelig for personer som ikke ønsker å betale alle kostnadene ved å få flysertifikat. Disse innledende flyreiser kan variere fra en 20-minutters flytur med en lisensiert instruktør til en times flytur med en lisensiert instruktør. Kostnaden for dette introduksjonskurs varierer, men regner med å betale mellom £ 32 og £ 78. Instruktøren rir sammen med den enkelte som viser hvordan du gjør alt og gjør at personen til å fly makt fallskjerm seg selv for å se om han ønsker å flytte inn på pilotlisenskurs.

Flyturen

Når en person har tatt bakken selvfølgelig, de forbereder for flyturen. De fleste strøm fallskjerm skoler dele fly inn i tre trinn. Take-off er det første skrittet og nøkkelen fordi den inkluderer preflight inspeksjon, samt hvordan du kan legge ut fallskjermen før take-off. Studenten pilot deretter begynner å strupe drevet fallskjerm slik at fallskjermen å blåse da han fullt throttles fallskjerm. Trinn to av flygingen introduserer studenten piloten til å styre drevet fallskjerm. Det siste trinnet forbereder studentene pilot for landing drevet fallskjerm.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com