Hvordan lage en telefonsamtale til England fra USA

February 27

Hvordan lage en telefonsamtale til England fra USA


Holde kontakten har aldri vært enklere. Med Internett og andre alternativer, ikke mange folk plukke opp telefonen for å ringe til langdistanse venner og familie lenger. Noen ganger, skjønt, du trenger bare å høre noen stemme. Ringe lang avstand for å England fra USA trenger ikke å være kostbare, enten. Ved hjelp av et internasjonalt plan vil bare koste deg noen pennies et minutt.

Bruksanvisning

1 Kontroller tid i England før du ringer; England er fem timer foran østkysten av USA. Hvis personen ikke venter samtalen, at du ikke ringer midt på natten.

2 Kontroller det koster å ringe til England. Finn ut hvor mye din nåværende telefon leverandør kostnader for en internasjonal abonnementet. Du kan også søke etter priser på nettet; selskaper eksisterer spesielt for internasjonale samtaler. Som i 2010, kan prisene være så lav som 0.

3 Plukk opp telefonen og ringe "011" Dette er koden for å ringe utenfor USA.

4 Dial "44." Dette er Storbritannia landskoden nødvendig for å nå land.

5 Tast retningsnummer og telefonnummer til personen du prøver å nå. Retningsnumre kan være to til fem sifre og telefonnumre kan variere fra fire til åtte sifre. Mesteparten av tiden retningsnummer og telefonnummer vil tilsvare 10 sifre.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com