Slik flytter selv

November 23

Slik flytter selv


Når det har blitt bestemt at du kommer til å få flytte til et nytt hjem, må du begynne å tenke på hvordan du skal gjøre det trekket. Mange leier flytte tjenester for å hjelpe dem med dette, men desto mer kostnadseffektiv tilnærming er å gjøre alt selv. Ved avgjørelsen av om du ønsker å gjøre flyttingen av deg selv, må du først vurdere oppgaven deretter planlegge omfattende for å unngå uhell.

Bruksanvisning

1 Ta opptelling av alle aktuelle eiendeler en uke eller to før du gjør flyttingen. De tingene du ikke ønsker å flytte kan enten solgt eller donert til veldedighet. Selge uønskede elementer kan også legge til en ekstra bit av kontanter til å finansiere flyttingen for ting som emballasje og transport.

2 Pakk alle dine egne bokser selv. Profesjonelle flyttebyråer vil tilby å pakke tingene dine opp for deg, så vel som å flytte dem til en heftig sum. Du kan finne billige bevegelige forsyninger til små lokale forsyninger butikker eller spør rundt på selskapene om de har noen ekstra bokser som du kan bruke.

3 Beskytt elementer mot skader. Du må ha forsyninger til å være i stand til å beskytte dyrt utstyr som møbler og store gjenstander fra transportskader. Mindre elementer kan legges i esker fylt med skum pakking peanøtter som kan kjøpes billig. Tabeller trenger bare polstrede papir pads over sine hjørner for å unngå riper. Elementer som kjøleskap kan være tungt boble innpakket eller plassert i kjøleskap poser laget av folie-laminert skum. Har ikke spart på utgiftene når det gjelder å beskytte dine dyre elementer.

4 Kjøp dekning for elementene. Du bør allerede ha forsikring på din eiendom, men hvis du ikke gjør det, kan du kjøpe kortsiktige forsikring som dekker skader under transport av eiendeler.

5 Finn de beste bevegelige van utleie. Ring mange van utleiefirmaer og leverer hver med den samme informasjonen som størrelsen på van du trenger og din pickup og losse destinasjoner. Når de svarer med informasjon og en verdivurdering, ta detaljerte notater av avtalen. Sammenligne hver selskapets tilbud og priser. Informere selskaper som du har gjort undersøkelser og funnet en lavere pris fra en konkurrent - dette kan gjøre dem bedre sin avtale forutsatt at du har bevis på dette.

6 Få hjelp av funksjonsfriske familie og venner. Det vil trolig bare kreve to eller tre for å laste og losse, men jo flere folk du kan få, jo mindre av en problemfri flyttingen vil være. Folk kan ta svinger lasting og utpakking. Alternativt kan du lage en forsamling linje for å gjøre prosessen mer effektiv og mindre anstrengende for hver hjelper. Tilbyr insentiver for deres hjelp og som en takk.

7 Vær smart med lasting. Legg alltid de letteste og minste boksene på van før de tyngre de. Dette gjør at du kan pakke ut de tyngre elementene først deretter lagre enklere, sist lettere elementer som gjør det lettere for deg selv og din hjelp.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com