Gave ideer for en 22-år gammel kvinne

May 14

Gave ideer for en 22-år gammel kvinne


En 22 år gammel kvinne kan fortsatt være på universitets- eller bare starte opp i et nytt yrke. Uansett hva hun gjør med livet sitt, mange 22-årige kvinner sannsynligvis ikke har for mye penger. Velg en gave som er noe hun kan ikke være i stand til å kjøpe for seg selv. Du kan også velge noe som går sammen med hennes nåværende bestrebelser.

velvære

De fleste kvinner liker å bli bortskjemt. For en kvinne som er å snu 22, velge en gave som gjør henne til å skjemme bort seg selv. Velg et gavekort til en lokal spa der hun kan få massasje, ansiktsbehandling, manikyr og pedikyr eller selv har håret gjort. Alternativt sette sammen en gave kurv med velvære godbiter, som for eksempel boblebad, badesalt, fuktighetsgivende fotkrem, en neglefil og negl polish.

Tilbehør

Å kjøpe klær for en 22 år gammel kvinne kan være vanskelig, ikke bare på grunn av å finne henne størrelse, men også fordi du velger den perfekte elementet kan være nesten umulig. Det er mye lettere å velge tilbehør som hun kan bruke til å gå sammen med hennes favoritt antrekk. For eksempel velge et skjerf, lue eller hansker for vintermånedene. Hvis du vet hvor hun liker å handle, velge et smykke fra den butikken, som øredobber, et halskjede, et armbånd eller en ring. Mange trendy butikker har populære smykker stiler til rimelige priser.

Reise

Tjueto år gamle kvinner liker å reise. Enten de skal besøke venner eller drar ut på en stor tur før du starter en jobb etter college, er det mange elementer hun trenger. For eksempel, et fasjonabelt pass gjør henne til å holde viktige elementer hendig. Gi henne en trillekoffert - som vil redde henne tilbake som hun går gjennom flyplasser - å bruke som en carry-on. Hvis hun liker å kjøre ferie, kan du ikke gå galt med en bensin gavekort.

Fødselsår gave

Feire sin bursdag ved å velge gaver som var populære i det året hun ble født. For eksempel kan du velge DVD-er av filmer som var populære det året. Bestselgende bøker og album som ble utgitt samme år er andre gode ideer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com