Hvordan brenne lyd-CD-spor med navn intakte

February 14

Hvordan brenne lyd-CD-spor med navn intakte


Burning dine egne lyd-CD lar deg tilpasse din musikkopplevelse. Du kan legge til sanger i den rekkefølgen. Men noen ganger, når CD er kopiert de ikke vise artistnavn, sangnavn eller varigheten av sangen. Brenne en CD med denne informasjonen intakt kan legge til et nytt nivå av glede til en musikk CD kreasjoner.

Bruksanvisning

1 Naviger til iTunes (se Ressurser) og velg din versjon av Windows kompatible iTunes. Klikk "Download Now" for å lagre iTunes på datamaskinen din.

2 Installer iTunes på datamaskinen og åpne programmet.

3 Lag et musikkbibliotek ved å gå til "File" og velge "Legg til mappe i bibliotek." Bla etter mappen som inneholder musikken din og velg "Åpne" for å laste musikkmappen i iTunes-biblioteket.

4 Velg "Fil" og "Ny spilleliste." Dra og slipp musikk fra mappen "Library" til "Playlist" -mappen. Kontroller at du er koblet til Internett. Apple iTunes sjekker sangen IDer for å kunne vise sporets artist, sangtittel, sjanger, tid og andre detaljer.

5 Sett inn en tom CD-R eller CD-RW i CD / DVD-ROM-brenner stasjonen og velg "Burn Disc" på bunnen av "Playlist" skjerm. Velg en skrivehastighet og velg "Burn" for å brenne lyd-CD med artistnavn og informasjon intakt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com