Ulike måter krydder tre

December 22

Ulike måter krydder tre


Ved, trelast, telefonstolper, Jernbanesviller - alt tømmer er tørket før bruk, en prosess som kalles krydder. Å la treverket tørke minimerer strukturelle problemer i bygninger fordi, når treet tørker, krymper. Våt brensel produserer mer røyk enn ild. Noen prosesser brukes til sesong tre. Tørr ved er mindre sannsynlighet for å deformere, mold, er sterkere og er lettere å male eller lakk. Typen av tre, tetthet og fuktighetsnivået spille en rolle i lengden av krydder tid, spesielt i forhold til luft krydder.

Air krydder

Å luft sesong tre som er kuttet i ønsket lengde, stable den i lag og la den sitte i seks til ni måneder. Kutt veden i ønskede lengder, og dele den i mindre biter. Stabling i lag gjør det mulig for luft å strømme gjennom veden. Homesafe antyder dekker stabel av tre med en presenning for å holde det tørt under regner.

Kiln krydder

Ulike måter krydder tre


Ovn krydder av tre er en kommersiell prosess som benytter to prosesser, progressiv og compartmentalisation. Rommet prosessen er gjennomført i en bygning hvor trelast er stablet på en måte som gjør at luften kan sirkulere. Et program er satt til sesong tre. Den progressive Fremgangsmåten utføres på en vogn system hvor veden blir beveget gjennom ulike kamrene. Begge prosesser kontrollere luftfuktigheten og luftstrømmen for riktig fuktighet reduksjon. Ovnstørking tillater behandling av en større mengde av trevirke for kommersielt salg.

kjemisk krydder

En hydroscopic kjemiske brukes til å suge kutte grønne tre. Den kjemiske krydder prosessen reduserer risikoen for å understreke tre internt og bremser tap av fuktighet, som holder veden i perfekt form til å lage geværkolber, golf klubb hoder, utskjæringer og andre dekorasjons bruksområder.

Solar krydder

Solar krydder skjer i et spesialisert ovn; veden er stablet slik at luften sirkulerer mens solen oppvarmer ovnen. Av og til tre er lufttørket før soltørking for å redusere fuktigheten. Solens tørking av tre er reservert for møbler bruk, hvor mindre fuktighet bedre.

mikrobølgeovn krydder

En ny tre krydder prosessen vokser i Canada er mikrobølgeovn krydder. Bruken av mikrobølge energi-pulser blir brukt til å tørke trevirke på en måte som reduserer krydder degradere. Mikrobølgeenergien gir mer kontroll over tørkehastighet og vanninnhold.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com