Hvordan fikse en Power Window Motor

September 6

Hvordan fikse en Power Window Motor


Strøm vindu motorer er ekstremt pålitelig, og når noe går dårlig, diagnostisere og fikse problemet er vanligvis ganske enkelt. Det er ikke mye som kan gå galt. En kraft vindu motor består av et hjul, en sektortannhjul og motordriften, som alle er utskiftbar. Før fikse strøm vinduet motor, første minuskabelen fra bilens hovedbatteri. Vær forsiktig når du arbeider med bevegelige deler inne i bilen dør.

Bruksanvisning

1 Tape vindusglass i lukket posisjon for å holde den på plass under arbeidet de mekaniske delene inne i kjøretøyet døren. Løsne dørpanelet av nysgjerrige på festene rundt kanten av panel, med en skrutrekker, og fjern panelet. Fjern også været plater og beholde den til senere.

2 Fjern de fire eller seks bolter på døren holder regulator. Den regulator er den delen som holder vindusglass og flytter den opp og ned på rammen spor på innsiden av døren. Deretter skru to Phillips skruene som holder vindusglass i regulatoren klemmen. Nå kan du fjerne regulator og rammene spor fra døren hulrom mens duct tape holder vindusglass på plass. Festet til rammen er motoren mekanismen.

3 Trekk ut strømkabelen er koblet til motoren fra ledningene i døra. Undersøk motor mekanisme. Motordriften er festet til et roterende hjul, som i sin tur er festet til et sektortannhjul. Denne sektortannhjul dreier festet ledd som fysisk beveger vindusglass opp og ned. La ledningene henge fra døren hulrom for nå, og lå motorenheten på bakken med motordrift med forsiden opp.

4 Skru ut de fire eller seks boltene som holder den mislykkede motor stasjonen til den roterende hjul, ved hjelp av fastnøkkel. Fjern den mislykkede motor og erstatte med ny motor, setter inn rundt huset til den nye motoren over eksponert roterende hjul. Stram de fire eller seks skruer, og koble kabelen fra den nye motoren til ledninger hengende fra døren hulrom.

5 Sett rammen og motorenheten inn døren hulrom, og erstatte de fire eller seks boltene som holder den til døren. Sørg for å stappe kabling tilbake i døren så det ikke forstyrrer noen av de bevegelige delene. flytte manuelt regulator opp slik at du kan klemme vindusglass tilbake og stram de to Phillips skruer. Sett på plass plast været lag med laken og dørpanelet. Du kan fjerne duct tape når vinduet glasset er godt festet i regulator. Koble til batteriet og teste vinduet.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com